از ایران خودرو تا خیابان سمیه، آیا مقیمی به وزارت صمت می رود؟
پیشرانه – قطار جابه جایی های مدیریتی در روزهای ابتدایی بهمن ماه به ایستگاه ایران خودرو رسید تا فرشاد مقیمی پس از۲ سال سکان هدایت این مجموعه را به دست مهدی خطیبی بسپارد.
پیشرانه – قطار جابه جایی های مدیریتی در روزهای ابتدایی بهمن ماه به ایستگاه ایران خودرو رسید تا فرشاد مقیمی پس از۲ سال سکان هدایت این مجموعه را به دست مهدی خطیبی بسپارد.
به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» ، با روی کار آمدن دولت سیزدهم و حضور سید رضا فاطمی امین در وزارت صمت، گمانه زنی ها برای تغییرات در جاده مخصوص آغاز شد.
این در حالی است که از همان روزهای ابتدایی حضور وزیر صمت، انتقادات به صنعت خودرو و انحصارگرایی دو خودروساز بزرگ مطرح بود و مجلس با اشاره به بی کیفیتی تولید داخلی سعی بر آزاد سازی واردات دارد.
نگاهی به دو سال گذشته نشان می دهد، مقیمی در روزهای سختی عهده دار مسئولیت در ایران خودرو شد و با رونمایی از محصولات جدید توانست تا حدودی خود را جز مدیران خوب خودرویی قرار دهد.
اما ادامه روند نامناسب صنعت خودرو اولین انگشت اتهام را به سوی خودروسازان و به ویژه مدیران آنها نشانه می گیرد.
مقیمی با بومی سازی برخی قطعات تلاش کرد تا کشتی به گل نشسته صنعت خودرو را بار دیگر راهی دریا کند اما آن طور که باید در این بخش موفق نبود.
از سویی دیگر افزایش بدهی های این خودروسازی به قطعه سازان توانست شرایط را دشوار تر از قبل کند و دوران مدیریتی مقیمی رابا ناکامی هایی همراه کند. اما او در این مدت با ادامه راه های گذشته سعی بر آن داشت خود را مدیری موفق در صنعت خودرو در ذهن ها حک کند.
با این حال مشکلات این صمعت به اندازه ای عمیق شده است که نمی توان به راحتی و با بومی سازی چند قطعه و توسعه مراکز تحقیق و توسعه ، و… به آن امیدوار بود.
اما در کنار این موارد قبل از چنین تغییراتی زمزمه هایی از حضور مقیمی در وزارت صنعت، معدن و تجارت به گوش می رسید تا در چینش جدید وزارت صمت و در معاونت های تازه تاسیس کارخود را شروع کند.
باید دید آیا آقای وزیر مقیمی را در راس تصمیم گیری های خودرویی قرار می دهد یا خیر.
اما مهدی خطیبی که حال بر میز مدیریتی ایران خودرو تکیه زده، مدیریت فروش ایران خودرو، مدیر عامل شرکت لیزینگ ایران خودرو، مدیرعامل شرکت توسعه تجارت و خدمات خودرو، مدیر عامل شرکت اورین خودرو(نماینده انحصاری MAN در ایران) ،مدیر عاملی شرکت لیزینگ شهر و مدیرعاملی شرکت ریگان خودرو اشاره کرد. وی همچنین در شرکت هایی نظیر پارسیان موتور(نماینده انحصاری فیات در ایران)، پرشیا خودرو، ایرتویا، نگین خودرو، لیزینگ ایرانیان، تعاونی اعتبار ایران خودرو و … را در کارنامه خود ثبت کرده است.
درواقع فردی آشنا به درد این صنعت در راس کار قرار گرفته و انتظار می رود با راهبردی مناسب و دقیق این صنعت را از سیاهچاله مشکلات نجات دهد.
نظر شما چیست؟