شعار سايپا بهترين كيفيت با بهترين سازنده
پیشرانه -مديرعامل گروه سايپا گفت: مسير صادرات خودرو به جهان اين است كه خودرو با کیفیت توليد كنيم كه توان حضور در بازار جهاني را به دست آورد و از قطعات با کیفیت كه شرايط حضور خودرو در بازارهاي جهاني را ایجاد می کند در محصولات استفاده شود.
پیشرانه -مديرعامل گروه سايپا گفت: مسير صادرات خودرو به جهان اين است كه خودرو با کیفیت توليد كنيم كه توان حضور در بازار جهاني را به دست آورد و از قطعات با کیفیت كه شرايط حضور خودرو در بازارهاي جهاني را ایجاد می کند در محصولات استفاده شود.
به گزارش وب سایت خبری«پیشرانه» نهمين همايش كيفيت گروه خودروسازي سايپا با حضور مديرعامل، اعضاي هيأت مديره سايپا، معاونين گروه و مديران عامل شركت هاي زيرمجموعه اين گروه خودروساز در سايپا برگزار شد.
در این مراسم مديرعامل گروه خودروسازي سايپا با تبريك روز ملي كيفيت، گفت: شعار سايپا «بهترين كيفيت با بهترين سازنده» است كه بايد در همه فرآيندهاي گروه از جمله تأمين، كيفيت و توليد جاري شود.
محمدعلي تيموري افزود: ضرورت دارد در موضوع كيفيت بهترين تيم هاي كيفيت در سطح شركت هاي گروه انتخاب، معرفي و تشويق شوند، در آن صورت جهش كيفيت در گروه اتفاق خواهد افتاد. بر همین اساس هر شركتي باید برنامه ريزي كند تا تيم هاي كيفيت شكل بگيرد و به صورت ماهیانه بهترين تيم انتخاب و تشويق شود و اين رقابت مثبت به صورت مستمر در طول سال وجود داشته باشد، در آن صورت كيفيت ارتقا مي يابد.
او با اشاره به ورود خودروهای چيني به بازار آزاد و جهش در صنعت خودروي اين كشور، اظهار كرد: مركز مطالعات راهبردي سايپا بايد روندهاي جهش صنعت خودرو در كشورهاي مختلف را مطالعه و تحليل كند.
تيموري گفت: ما بايد براي بازار جهاني برنامه ريزي كنيم كه محصول مان با چه ميزان از كيفيت قطعات به بازار عرضه شود. اگر بخواهيم در بازار جهاني موفق شويم بايد خودرويي عرضه كنيم كه ۵ سال گارانتي داشته باشد. علاوه بر این باید لوازم يدكي مربوطه ارسال شود تا مشتري منتظر عرضه قطعه موردنياز توسط نمايندگي نباشد.
او تاكيد كرد: راه رسيدن به سوددهي چيزي جز كيفيت نيست، كيفيت در محصولات جاري و محصولات جديد باید به صورتی باشد كه محصولات جديد ايرادهاي محصولات جاري را نداشته باشند.
تيموري با بيان اينكه هدف گذاري سایپا اين است كه كيفيت محصولات جاري ارتقا يابد، تصريح كرد: به هيچ وجه قابل قبول نيست كه مشتري سه ماه پس از تحويل خودرو به نمايندگي مراجعه كند. اول بايد اين هدف محقق شود و دوم اينكه تمام عيوبي كه در محصولات جاري وجود دارد نبايد در محصولات جديد مشاهده شود. تمركز بر اين دو رويكرد، حتما ما را به موفقيت خواهد رساند و سايپا را سودده خواهد كرد.
مديرعامل گروه سايپا در ادامه عنوان كرد: در راستاي توليد صادرات محور، در چند ماه اخير موفق شديم با كشور ونزوئلا قراردادي را منعقد كنيم كه ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو كوييك را به اين كشور عرضه خواهيم كرد. اين صادرات از دو جهت مهم است، اول اينكه اين تيراژ قابل توجه است و دومين ويژگي اش اين است كه درآمد فروش اين صادرات قبل از ارسال محصولات دريافت مي شود كه اولين سري صادرات با تيراژ هزار خودروي كوييك به زودي به كشور ونزوئلا انجام مي شود.
تيموري پيش بيني كرد كه حجم صادرات گروه خودروسازي سايپا تا پايان امسال نزديك به ۵۰ ميليون دلار خواهد بود.
او با اعلام اين خبر كه از محل درآمد صادرات اولين سري محصولات به كشور ونزوئلا بخشي از تعهدات ارزي سايپا برآورده شده است، افزود: در بازار عراق نيز، پرايد ۱۳۱ را با ۵ هزار و ۲۰۰ دلار صادر خواهيم كرد و به زودي صادرات ۵ هزار دستگاه خودرو به كشور عراق آغاز خواهد شد.
تيموري سياست گروه سايپا در صادرات را «بهترين كيفيت با بهترين سازنده و قطعه ساز» معرفي كرد و گفت: صادرات در سايپا بايد اقتصادي و سودآور باشد. ارزش صادرات خودرو به مراتب از بازار داخل براي سايپا آورده اقتصادي بيشتري دارد.
او با اشاره به ساختار كشاورزي در كشور غنا خاطرنشان كرد: با توجه به شرايط كشاورزي كشور غنا كه در ابعاد كوچك توسط مردم انجام مي شود و با توجه به مزيت هاي وانت نيسان شامل شاسي، گيربكس و موتور و ساده بودن تعميرات اين خودرو، مقرر شد پس از طراحي فرمان راست اين خودرو توسط شركت زامياد، تا چندماه آينده فرآيند صادرات وانت نيسان به كشور غنا آغاز شود.
تيموري با اشاره به هدفگذاري توليد ۶۰ هزار وانت نيسان تا پايان سال گفت: در صورت صادرات وانت نيسان به كشور غنا در رده قيمتي ۲۰ هزار دلار و با انجام بهبودهاي فني اين خودرو در زمينه افزايش قدرت حمل بار و گازسوز شدن آن توسط زامياد، اين خودرو در بازار كشور غنا با استقبال رو به رو خواهد شد.
او تاكيد كرد: رشد و موفقيت ما در اين است كه محصولات مان با بازار، شرايط اقتصادي، رشد اقتصادي و توليد ناخالص ملي كشور منطبق باشد، اينها شاخص هايي هستند كه محصول را براي بازار هدف تعريف مي كند.
تيموري اظهار كرد: در راستاي توسعه محصول، بايد در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به همت همه كاركنان، مهندسان و مديران گروه ركورد عرضه محصولات باكيفيت را در صنعت خودروي ايران به ثبت برسانيم كه محصولات جديدي طي امسال و سال آينده توسط گروه سايپا توليد و عرضه خواهد شد.
مديرعامل سايپا خاطرنشان كرد: در راستاي سياست هاي وزارت صمت مبني بر انجام صادرات در قبال واردات توسط خودروسازهاي داخلي، با خريد قيمت كمتر از ۱۰ هزار دلار، توانستيم در فاز يك جزو اولين شركت هايي باشيم كه در ليست واردكننده هاي خودرو قرار بگيريم. تا پايان سال ۵۰ ميليون دلار صادرات خواهيم داشت و در قبال آن مي توانيم ۵ هزار دستگاه خودروي چانگان را وارد كنيم.
او گفت: در زمينه خودروهاي تجاري امسال تاكنون بيش از هزار كشنده در سايپاديزل توليد شده است. همچنين تجميع خودروهاي تجاري در خصوص شركت خدمات فني رخ داد كه ۵۰ درصد سهام آن به سايپاديزل و ۵۰ درصد ديگر سهامش به زامياد محول شده است كه باعث افزايش سود در نمايندگي هاي خودروهاي تجاري خواهد شد
نظر شما چیست؟