مقایسه پژو 206 تیپ 2 با کوییک آر

مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر

شنبه - 10 اسفند 1398

پیشرانه- در بخش مقایسه خودرویی سایت پیشرانه به معرفی دو خودرو جوان‌پسند در کلاس سگمنت هاچبک ها می‌پردازیم، در مطلب مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر تلاش کرده‌ایم شمارا در انتخاب صحیح‌تر راهنمایی کنیم.

پیشرانه- در بخش مقایسه خودرویی سایت پیشرانه به معرفی دو خودرو جوان‌پسند در کلاس سگمنت هاچبک ها می‌پردازیم، در مطلب مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر تلاش کرده‌ایم شمارا در انتخاب صحیح‌تر راهنمایی کنیم.

به گزارش وب‌سایت خبری «پیشرانه» پژو ۲۰۶ اولین هاچبک ساخت خودروسازی پژو است که توانست موفقیت بسیاری را در سراسر جهان به دست آورد و باعرضه در بسیاری از بازارهای مثل خاورمیانه و امریکا لاتین و اروپا، فروش خوبی را تجربه کرد.

در آن زمان ۲۰۶ تنها خودرویی بود که به‌عنوان یک محصول به‌روز و همگام با صنعت خودرو جهان در حجم انبوه عرضه می‎شد.

طراحی داخلی ظاهری

اگر بخوایم وارد موضوع طراحی در مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر شویم باید گفت: در مورد طراحی پژو ۲۰۶ صحبت کنیم و همه ما بر این عقیده‌ایم که ۲۰۶ خودرو جذاب و جوان‌پسندی است. البته این جذابیت تنها در مقایسه با سایر خودروهای موجود در بازار و این بازه قیمتی معنا پیدا می‌کند چراکه چندین سال از طراحی اولیه آن می‌گذرد و اکنون خودروهای زیبا و جذاب بسیاری در سطح جهان در این کلاس و حتی توسط پژو به تولید می‌رسند.

داخل کابین پژو ۲۰۶ از یک طراحی کاملاً اروپایی برخوردار است. این خودرو به لطف طراحی خوب داشبورد توانسته است رضایت مشتریان خود را در به‌کارگیری از امکانات و تجهیزات جلب نماید. در ساخت داشبورد این خودرو از مواد خوبی استفاده‌شده است که نسبت به رقیب خود، یعنی کوییک آر سایپایی از کیفیت بهتری برخوردار است؛ اما ضعف پژو ۲۰۶ در داشتن فضای کم داخل اتاق است.

به‌خصوص اینکه ردیف عقب فضای پای کمی دارد و درصورتی‌که سرنشین جلو صندلی خود را به عقب بکشد، عملاً فضای پایی برای سرنشین عقب باقی نمی‌ماند. یکی دیگر از مشکلات پژو ۲۰۶ عدم محل مناسب کلیدهای شیشه‌بالابر است که بهتر بود همچون بقیه خودروها این کلیدها بر روی درب خودرو قرار می‌گرفت.

پژو ۲۰۶ از نوع خودروهای هاچ‌بک بوده و دارای صندوق‌عقب کوچک‌تری نسبت به خودروهای سدان است؛ اما با داشتن قابلیت تا شدن صندلی­‌های عقب، می‌توانید فضای صندوق‌عقب بیشتری در اختیار داشته باشید.

نمای جانبی هم به‌واسطه اضافه شدن صندوق و با توجه به عدم‌تغییر دیگر قسمت‌های خودرو کمی ناهماهنگ به نظر می‌رسد. در مورد صندوق و نمای عقب هم باید گفت که به دلیل ساختار هاچبک بودن این خودرو و بر اساس مدل هاچ‌بک انجام‌شده و چراغ‌های نسبتاً کشیده به همراه تک چراغ روی سپر عقب و فرم منحنی صندوق، نمای قابل قبولی را به خودرو داده است.

طراحی کابین پژو ۲۰۶ ساده است و در بیشتر بخش‌ها از پلاستیک ساخته‌شده. داشبورد آن ابعاد بزرگی دارد و می‌توان گفت بخش بزرگی از قسمت جلو خودرو را به خود اختصاص داده است.

طراحی داشبورد و کنسول میانی ۲۰۶ تیپ ۲ را می‌توان خوب توصیف کرد. رنگ و کیفیت مناسب مواد بکار رفته در آن به همراه جانمایی خوب و درست اجزا در کنار هم نمای خوبی را به فضای جلوی راننده و سرنشین جلو داده است.

محل قرارگیری ساعت دیجیتال به همراه دکمه چراغ‌خطر و قفل مرکزی درب‌ها هم به‌خوبی در خودرو طراحی‌شده است. هرچند صندلی‌های این خودرو خیلی راحت نیستند، اما فضای نسبتاً مناسبی برای سرنشینان جلو وجود دارد.

اما مشکل اصلی فضای داخلی ۲۰۶ تیپ ۲ فضای ناکافی برای سرنشینان عقب است که به‌سختی می‌توانند در مسیرهای نسبتاً طولانی و حتی کوتاه طاقت بیاورند.

خودرو کوییک R در اصل نسخه هاچ‌بک ساینا و کوییک معمولی محسوب می‌شود و بنابراین نمای جلویی آن همان ساینا است که تغییراتی در جلوپنجره و سپر و ایجاد بخشی رنگ‌ها در سقف و داخل کابین ایجادشده است.

اما در کوییک R شاهد هستیم که تریم سقف، آینه‌ها و بخش‌هایی از سپر با بدنه متفاوت است. متریال کابین هنوز هم همان پلاستیک بی‌کیفیت است و به‌جز استفاده از تریم قرمز در چند بخش، هیچ تفاوت دیگری با کوییک معمولی دیده نمی‌شود.

علاوه بر این، کاسه‌ی داخلی چراغ‌های جلو به‌صورت دودی طراحی‌شده و دی لایت هم به بالای چراغ‌های مه شکن اضافه‌شده است که البته هماهنگ به نظر نمی‌رسد اما در کل نمای جلویی کوییک با همین تغییرات فرمی پخته‌تر و بهتر از ساینا پیداکرده است.

در نمای جانبی کوییک R بیش از هر چیز قطعات اضافه‌شده یعنی پوشش‌های پلاستیکی اطراف گلگیرها و روی رکاب‌ها و همین‌طور ریل‌های روی سقف جلب‌توجه می‌کنند که با استفاده از آن‌ها سعی شده نمایی کراس‌اوور مانند در خودرو ایجاد شود؛ اما درحالی‌که اکثر خودروسازان جهانی در کراس هاچ‌بک‌های خود افزایش ارتفاع را اعمال کرده و با این کار آن‌ها را به کراس اوورها نزدیک می‌کنند، در کوییک R چنین چیزی وجود نداشته و ارتفاع آن با تیبا ۲ یا ساینا تفاوتی ندارد.

اما در نمای عقب چراغ‌ها شکل و ظاهر جدیدی دارند و در بخش‌های مختلفی از بدنه از پلاستیک مشکی‌رنگ استفاده‌شده تا از آن حالت یکنواختی خارج شود.

چراغ‌های عقب کوییک R با نیم‌نگاهی به محصولات BMW به نحوی ظریف طراحی‌شده‌اند که یادآور چراغ عقب سری X3 و سری ۱ هاچ بک این کمپانی مطرح خودروساز هستند. رینگ‌های آلومینیومی ۱۴ اینچی آن در نسخه فول به‌صورت ۱۵ پره هستند که توسط لاستیک‌های سایز ۱۸۵/۶۵ R14 پوشانده شده‌اند.

در کابین سایپا کوییک R همچنان همان داشبورد دورنگ ساینا به چشم می‌خورد که فقط یک صفحه‌نمایش برای کامپیوتر سفری به قسمت بالایی آن اضافه‌شده و غربیلک فرمان هم تغییر پیداکرده است. کیفیت متریال استفاده‌شده در کابین سایپا کوییک R همانند دیگر محصولات سایپا از کیفیت چندان مطلوبی برخوردار نیست. همچنین استفاده از تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک به‌جای تهویه دستی تیبا باعث مدرن‌تر شدن کابین این هاچ بک سایپا شده است؛ اما مهم‌ترین تغییر که باعث شده کوییک R از تیبا قابل‌تمایز باشد غربیلک فرمان نسبتاً جدیدش است که به دکمه‌های تنظیم سیستم صوتی مجهز شده است.

همچنین پنل پشت فرمان جدید نیز در کابین کوییک کمی جذاب‌تر شده است.

مشخصات فنی؛ مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر

مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر در بخش مشخصات فنی نشان می دهد؛ پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با پیشرانه‌ای موسوم به TU3A در بازار ایران عرضه می‌شود. این پیشرانه قادر است تا قدرتی معادل با ۷۵ اسب بخار در ۵۳۰۰ دور در دقيقه و گشتاور ۱۱۸ نیوتن‌متر در ۳۴۰۰ دور در دقيقه را تولید کرده و نیرو خود را از طریق یک گیربکس ۵ سرعتِ دستی به چرخ‌های جلو منتقل نماید.

بر اساس اطلاعات مندرج در سایت رسمی ایران خودرو، شتاب ۰ تا ۱۰۰ این مدل برابر با ۱۴.۱ ثانیه است که برای هاچبک ۱۰۲۵ کیلوگرمی به‌هیچ‌عنوان راضی‌کننده به نظر نمی‌رسد.

کوییک R همان پیشرانه ۴ سیلندر ۸ سوپاپ خانواده تیبا و ساینا محصولات دیگر سایپا را به‌عنوان قلب تپنده به همراه خود دارد. این پیشرانه می‌تواند قدرتی معادل با ۸۷ اسب بخار و گشتاوری ۱۲۸ نیوتن متری را تولید کند.

برای کوییک R فعلاً یک گیربکس ۵ سرعتِ دستی وظیفه انتقال قدرت پیشرانه به چرخ‌های جلو را بر عهده دارد. شتاب ۰ تا ۱۰۰ حدود ۱۴ ثانیه‌ای و مصرف ترکیبی ۷.۲ لیتری در هر صد کیلومتر از دیگر مشخصات فنی کوییک R هستند.

امکانات رفاهی

مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر در بخش امکانات رفاهی نشان می دهد؛ پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به امکاناتی نظیر تهویه مطبوع دستی، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS، کمربندهای ایمنی جلو باقابلیت تنظیم ارتفاع، سیستم قطع خودکار سوخت و سیستم ضد سرقت ایموبیلایزر، دو شیشه و آینه‌های جانبی برقی و امکاناتی ازاین‌دست مجهز است.

همچنین آپشن‌های موجود در سایپا کوییک R می‌توان به سوییچ تاشو، باز کردن قفل صندوق‌عقب با ریموت کنترل، کانسپت جدید دستگیره‌ها (آسان‌بازشو)، برف‌پاک‌کن عقب، گرم‌کن شیشه عقب، شیشه‌بالابرهای برقی جلو و عقب، صندلی‌های عقب تاشو و مجهز به نگه‌دارنده صندلی كودک، رادیو + CD Player + USB، چهار بلندگو در جلو و عقب، آینه‌های جانبی برقی اشاره کرد.

قیمت؛ مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر

در مقایسه پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با کوییک آر به بخش قیمت که وارد می‌شویم به دلیل نزدیک شدن به سال جدید نمی‌توان قیمت دقیقی از خودروها در بازار به دست آورد، قیمت کوییک آر سایپایی‌ها از طرف کارخانه حدود ۶۹ میلیون تومان اعلام‌شده است که در بازار آزاد ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان گران‌تر است؛ اما در مقابل ۲۰۶ تیپ ۲ ایران خودرویی‌ها که چند سالی از تولیدش می‌گذرد، قیمتی که توسط کارخانه اعلام‌شده حدود ۶۸ میلیون تومان است، این خودرو در بازار آزاد حدود ۱۱۵ تا ۱۱۲ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

 

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟

سایر نظرات

  • احد راهدار | ۲۸ تیر ۱۳۹۹ - ۸:۰۹ ب٫ظ

    با توجه به این موضوع که مدت های طولانی هست که خودرو ۲۰۶ در ایران تولید می شود بیشتر یا تقریبا همه قطعات آن تولید ایران یا چین می باشد و در واقع با کوییک در زمینه کیفیت قطعات تفاوت آنچنانی ندارد ولی بی شک با اعتباری که ایرانخودرو نسبت به سایپا در بازار کسب نموده همیشه خواهان بیشتری دارد که البته بی دلیل هم نیست و می توان گفت علی رغم حتی بهتر بودن خودرو ۲۰۶ دسترسی به آن از طریق خرید از کارخانه سخت تر بوده و از طریق خرید در بازار هم متحمل هزینه بالایی می شویم پس به ناچار باید همان کوییک را انتخاب کنیم

  • علی | ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۰۵ ق٫ظ

    بنده می خواستم ۲۰۶ صفر بخرم که کوئیک ار سفید قرمز صفر با ۳۰ میلیون کمتر خریدم و کاملا ازش راضیم چون میدونم که فقط یک تفاوت فاحش دارن باهم اونم فقط یک چیز وقتی سوار کوئیک هستی مردم میگن طرف ۲۰۶ سواره ولی کوئیک مثل یه پراید براشون ولی از همه نظر تو جاده بگیر تا شهر و امکانات رفاهی بگیر تا کیفیت و قیمت صددرصد بهتر و مقرون به صرفه تره

  • حسین | ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۵:۱۰ ب٫ظ

    در مقایسه با کوییک و ۲۰۶ تیپ ۲ باید بگیم که ۲۰۶ ۱۳۶۰سی سی و کوییک ۱۵۰۰ سی سی است — ۲۰۶ آینه و شیشه های عقب دستی داره ولی کوییک برقی است —۲۰۶ سنسور دنده عقب نداره ولی کوییک داره —-فضای سرنشینان عقب ۲۰۶ کم است و افراد با قد بلند راحت نیستند و در کوییک این مشکل وجود نداره و فضای عقب کوییک نسبت به ۲۰۶ بزرگتره —فضای صندوق عقب ۲۰۶ از کوییک کمتره — زاپاس ۲۰۶ در زیر قسمت عقب خودرو قرار داره ولی در کوییک زاپاس داخل صندوق عقب است—- خودورهای پژو مشکل سوختن واشر سر سیلندر رو دارند ولی در خودرو های سایپا این مشکل وجود نداره—-اکسل عقب ۲۰۶ ضعیفه و بعد از یه مدت کج میشه و باعث لاستیک سابی میشه و لی در خودرو های سایپا این مشکل وجود نداره—