پیشرانه- تامین ارز برای صنعت خودروسازی به یکی از چالشهای سنگینی بدل شده است که دو طرف ماجرا یعنی دولت و فعالان این صنعت با آن مواجه هستند.
تحریم مستقیم صنعت خودروسازی ایران توسط دولت وقت آمریکا، این صنعت را با معضلات زیادی همراه کرد.
این تحریمها گذشته از خروج شرکای خودروسازان و تحمیل شرایط ناخواسته، محدودیت های زیادی در مسیر تولید ایجاد کرد. ضمن اینکه درآمدهای ارزی را نیز تحت تاثیر و از این بابت خودروسازان را نیز در مضیقه قرار داد.
با این وجود و تحمل هزینه ها و سختی های بسیار، چراغ این صنعت روشن ماند؛ اما مشکل تامین و تخصیص ارزهمان طور که سال گذشته باعث مختل شدن نظم و دور شدن از اهداف برنامه های تولید کنندگان شد، در سال جاری نیز تولیدکنندگان را تحت فشار قرارداده است.
آمار تولید دو ماه ابتدایی سال دو خودروساز بزرگ نشان می دهد که آنها به رغم حساسیت هایی که در سطح کلان روی آنها وجود دارد، نتوانسته اند با رشد تولید همراه شوند.
این اتفاق در حالی رخ داده است که وزارت صمت برای سال جاری دست یابی به تولید ۱.۷میلیون دستگاهی را هدف گذاری کرده است.
بخش خصوصی نیز از این معضل در امان نمانده است و در حال حاضر کمبود و عدم تخصیص ارز به موقع، به شدت آنها را تحت فشار قرار داده است. هر چند آنها بنا به دلایل متعدد از جمله تحت تاثیر قرار گرفتن بازار هنوز به صورت علنی این معضل را آشکار و رسانه ای نکردهاند. ولی بر اساس شنیده ها بسیاری از این خودروسازان با حداقل ظرفیت تولید را ادامه می دهند. حتی شنیده می شود خط تولید بعضی از آنان در روزهایی از هفته به طور کامل تعطیل شده و می شود.
این کاهش تولید شاید به دلیل فروش اجباری سامانهای در کوتاه مدت خود را نشان ندهد، ولی اثر آن در زمان تحویل بالاخره مشخص خواهد شد. در این شرایط فشار و باراصلی روی دوش خودروسازان میافتد.
با این حال افزایش دامنه اعتراضات دامن گیر دولت خواهد شد. البته دولت جدید نقش و تاثیری در به وجود آمدن این شرایط نداشته و نمی توان به طور مستقمی آنان را مقصر دانست.
به بیان ساده تر، معضل ارز یکی از چالش هایی به شمار می رود که دولت پزشکیان در ابتدای کار با آن مواجه شده است. این که از چه راه و روشی میخواهد این معضل را مدیریت کند هنوز روشن نیست؛ ولی در هر صورت وظیفه دولت مستقر این است که مشکلات تولید را برطرف کند.
نظر شما چیست؟