خودروهای هیبریدی انتخابی مناسب برای کاهش مصرف سوخت

چهارشنبه - 2 آبان 1403

پیشرانه- کمبود ایستگاه شارژ در کشور وعدم امکان مسافرت باعث شده تا خودروهای برقی چندان اقبالی نداشته باشند. اما در این بین خودروهای هیبرید انتخاب بهتری برای کشور خواهند بود تا زمانی که زیرساخت های لازم برای خودروهای برقی فراهم شود. وزارت صمت در دولت سیزدهم عزم خود را برای توسعه خودروهای برقی جزم کرد […]

پیشرانه- کمبود ایستگاه شارژ در کشور وعدم امکان مسافرت باعث شده تا خودروهای برقی چندان اقبالی نداشته باشند. اما در این بین خودروهای هیبرید انتخاب بهتری برای کشور خواهند بود تا زمانی که زیرساخت های لازم برای خودروهای برقی فراهم شود.
وزارت صمت در دولت سیزدهم عزم خود را برای توسعه خودروهای برقی جزم کرد تا بتواند گامی در بحث کاهش آلودگی هوا در شهرهایی مانند تهران برداشته باشد.
عباس علی آبادی وزیر پیشین وزارت صمت بارها از تولید خودروهای برقی دفاع کرد و معتقد بود نمی‌توان برای تمامی جمعیت خودروی بنزینی طراحی کرد که شاهد افزایش مصرف سوخت بود.
علی آبادی در این باره گفته بود: «دنیا گیربکس اتوماتیک را کنار گذاشته و در حال برقی کردن خودروهاست و ما تازه در حال ایجاد گیربکس اتوماتیک هستیم؛ این یک خطای راهبردی است و ما هم باید به سمت برقی سازی حرکت کنیم.»
هرچند این وزارتخانه به دنبال تحریک تقاضای خودروهای برقی بود؛ اما در این بین چالش بزرگی وجود دارد که می تواند صاحبان خودروهای برقی را با مشکلات زیادی همراه کند. اصلی ترین مشکل کمبود جایگاه های شارژ است که می تواند خریداران این خودروها را گرفتار کند.
به دنبال اقدامات انجام شده برای واردات خودروهای برقی تا پایان مرداد ماه امسال ۲۶ هزار و ۶۳۰ ثبت سفارش توسط شرکت‌های واردکننده خودرو برای واردات خودروهای برقی ثبت شده که از این تعداد ۴ هزار و ۹۲۷ خودرو به کشور وارد شده است.‌
پیرو واردات خودرو به کشور نیز یکی از اقداماتی که باید برای شارژ خودروهای برقی انجام می شد نصب ایستگاه های شارژ بود که براساس اقدامات صورت گرفته تاکنون ۳۷ ایستگاه شارژ خودروی برقی در تهران و سایر شهرهای دیگر کشور نصب شده که از این تعداد ۲۳ ایستگاه فعال و ۱۴ ایستگاه غیر فعال و در حال تجهیز است.
این اعداد نشان می دهد شرایط برای توسعه بازار خودروهای برقی چندان مناسب نیست و نمی توان به نیاز صاحبان خودروهای برقی پاسخ مثبت داد.
اما راهکار مناسب برای این موضوع چیست؟ بی شک استفاده از خودروهای هیبریدی می تواند راهکاری برای حل این موضوع باشد تا با توسعه ایستگاه های شارژ میزان وابستگی خود سوخت فسیلی را کاهش دهند. در این بین خودروی لاماری هیبریدی می تواند انتخاب مناسبی باشد. لاماری ایما هیبریدی را باید محصول متفاوت گروه آرین دانست که تلاش کرده تا با سوخت کمتر شتبا بیشتری داشته باشد.
لاماری ایما HEV به یک پیشرانه بنزینی ۱.۵ لیتری توربو با حداکثر توان ۱۶۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر مجهز است و در هماهنگی با پیشرانه برقی با حداکثر توان ۱۷۴ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر، نیرو را به وسیله یک گیربکس DHT به محور جلو منتقل می ‌کند.
مهمترین تمایز لاماری HEV با لاماری ایما در همین مصرف سوخت کمتر نهفته است که این خودرو را برای دوستداران محیط زیست به گزینه‌ای مناسب تبدیل می ‌کند.
به همین دلیل باید لاماری هیبریدی را یک انتخاب مناسب برای موضوع کاهش مصرف سوخت دانست.

باز کردن گالری تصاویر
5 از 2 رای

نظر شما چیست؟