لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت 20 اتوآکادمی
گیربکس DHT چیست – قسمت 19 اتوآکادمی
گیربکس دوکلاچ (DCT) چیست – قسمت 18 اتوآکادمی
معرفی اینوی بهمن موتور
گیربکس CVT چیست – قسمت 17 اتوآکادمی
گیربکس اتوماتیک AT – قسمت ۱۶ اتوآکادمی

نظارت مدیران خدمات پس از فروش ایران‌خودرو بر ارایه خدمات در تعطیلات ادامه دارد

دوشنبه - 8 فروردین 1401 - 11:29
پیشرانه - مدیرعامل شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو، هم‌زمان با موج دوم سفرهای نوروزی، از مسیر مواصلاتی تهران- قم و نمایندگی‌های شهر قم بازدید کرد.
فهرست محتوا

پیشرانه – مدیرعامل شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو، هم‌زمان با موج دوم سفرهای نوروزی، از مسیر مواصلاتی تهران- قم و نمایندگی‌های شهر قم بازدید کرد.

به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» بابک سلاجقه، علاوه بر بازدید حضوری از شماری از نمایندگی‌های مجاز، با حضور در مسیر خروجی تهران- قم نحوه خدمت‌رسانی همکاران امدادخودروایران را مورد بررسی قرار داد.
وی ضمن بازدید از نمایندگی‌های کشیک شهر قم، گفت: بیشتر مشتریان مراجعه‌کننده به تعمیرگاه‌ها در ایام تعطیلات، مسافر هستند، بنابراین باید بهترین خدمات را در اسرع وقت دریافت کنند و تمام تلاش ما این است که خاطره‌ خوشی از خدمات پس از فروش ایران‌خودرو در اذهان هموطنان بماند.
گفتنی است، علاوه بر نظارت میدانی مدیران ستادی، مدیران دفاتر منطقه‌ای ١١ گانه ایساکو در سراسر کشور نیز ضمن بازدید و پایش، اقدامات و هماهنگی‌های لازم را برای پشتیبانی در راستای تسریع ارایه خدمت به مشتریان به‌عمل می‌آورند.
ایساکو با همکاری شرکت امدادخودرو ایران با حضور ٣٢٧ نمایندگی کشیک و ٢١٦٠ اکیپ ثابت و سیار امدادی طرح خدمت‌رسانی نوروز ١٤٠١ را از ٢٥ اسفند آغاز کرده و تا روز ١٤ فروردین ماه در سراسر کشور اجرا خواهد کرد.
هموطنان در صورت نیاز به خدمات خودرویی می‌توانند با شماره تلفن ۰۹۶۴۴۰ تماس گرفته یا از طریق اپلیکیشن ایساکو، از این خدمات بهره‌مند شوند.

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟