لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت 20 اتوآکادمی
گیربکس DHT چیست – قسمت 19 اتوآکادمی
گیربکس دوکلاچ (DCT) چیست – قسمت 18 اتوآکادمی
معرفی اینوی بهمن موتور
گیربکس CVT چیست – قسمت 17 اتوآکادمی
گیربکس اتوماتیک AT – قسمت ۱۶ اتوآکادمی

گزارش تصویری از نمایش توان خودکفایی و بومی‌سازی قطعات خودرو کروز

یکشنبه - 20 شهریور 1401 - 09:20
پیشرانه- نمایشگاه خودکفایی صنایع تولیدی کروز از تاریخ 15 تا 19 شهریور با هدف بازدید قطعه سازان داخلی از دستاوردهای این شرکت و عقد قرارداد با قطعه سازانی که آماده همکاری هستند برگزار شده است.
فهرست محتوا

پیشرانه- نمایشگاه خودکفایی صنایع تولیدی کروز از تاریخ 15 تا 19 شهریور با هدف بازدید قطعه سازان داخلی از دستاوردهای این شرکت و عقد قرارداد با قطعه سازانی که آماده همکاری هستند برگزار شده است.

به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» این نمایشگاه در شرکت کروز واقع در کیلومتر 11 جاده مخصوص برگزار می شود و بازدید کنندگان می توانند از ساعت 14 تا 18 در این نمایشگاه حضور یابند.

گفتنی است شركت كروز به عنوان بزرگ ترين و پیشرفته ترین كارخانه توليد قطعات خودرو در كشور در 260 هزار متر سالن تولید و 13 هزار نفر پرسنل برای توسعه هرچه بیشتر با شرکت های تولید کننده قطعات و مواد زیر مجموعه همکاری می کند.

همچنین تعداد قطعاتی که شرکت صنایع تولیدی کروز تاکنون داخلی سازی کرده است بیش از 3900 قطعه در 18 گروه محصول است؛ همچنین تعداد تامین کنندگان داخلی طرف قرار داد با این شرکت تولید، 300 شرکت و کارگاه تولیدی است.

 

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟