لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت 20 اتوآکادمی
گیربکس DHT چیست – قسمت 19 اتوآکادمی
گیربکس دوکلاچ (DCT) چیست – قسمت 18 اتوآکادمی
معرفی اینوی بهمن موتور
گیربکس CVT چیست – قسمت 17 اتوآکادمی
گیربکس اتوماتیک AT – قسمت ۱۶ اتوآکادمی

فراخوان شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو برای همکاری با شرکت‌های دانش بنیان

پنجشنبه - 31 خرداد 1403 - 14:42
فهرست محتوا
پیشرانه – به منظور بومی‌ سازی بیش از پیش قطعات و سیستم‌های خودرویی، شرکت ساپکو با راه اندازی سامانه فراسپ، از شرکت های دانش بنیان دعوت به همکاری کرده است.

در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو (ساپکو) با هدف بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود در سراسر کشور و در راستای کاهش وابستگی ارزی و بومی سازی دانش تولید قطعات و سیستم ‌های خودرویی، به طراحی و راه اندازی سامانه فراخوان ساخت داخل در درگاه اینترنتی خود اقدام کرده است.
در این راستا، ساپکو از همه شرکت های فعال در زمینه قطعات و سیستم های خودرویی به خصوص شرکت های دانش بنیان و هم چنین سرمایه گذاران در این حوزه دعوت کرده برای مشارکت در فراخوان و ثبت درخواست همکاری، به بخش فراخوان در نشانی اینترنتی www.sapco.com مراجعه کنند.

 

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟