پیشرانه – طی روزهای آتی قرار است با برگزاری یک رویداد مجلل، فعالیت های برند جدید لوکانو | LUCANO گروه ماموت و چری در ایران آغاز شود.
لوکانو | LUCANO که یک برند سرمایهگذاری مشترک بین گروه صنعتی ماموت و چـری چین بوده و با هدف عرضه تولیدات برند JAECOO چری در این راهاندازی شده، بهزودی با برگزاری یک رویداد مجلل، فعالیت های خود در ایران را بصورت رسمی آغاز خواهد کرد. انتظار میرود در این رویداد، در کنار معرفی برند لوکانو، سه محصول از این برند نوپای بازار ایران نیز به نمایش حضار درآید.
از این سه محصول، یکی لوکانو L7 است که شروع فعالیت های برند LUCANO در ایران، با آن خواهد بود؛ کراساووری با تناسبات و استایلی شبیه خودروهای سری رنجروور شرکت لندروور که از یک پیشرانه پُرکشش ۱.۶ لیتری TGDI متصل به گیربکس ۷ سرعته اتومات دو کلاچ بهره میبرد و چهار چرخ محرک است. در کنار این ترکیب برنده برای پیشرانه، سطح امکانات خودرو LUCANO L7 ماموت نیز بسیار قابل توجه میباشد، چه از نظر امکانات ایمنی و سیستمهای همیار، و چه از نظر امکانات رفاهی.
دو محصول دیگری که انتظار میرود اولین نمایش عمومی خود در رویداد آغاز به کار لوکانو تجربه کنند، یکی مدل پلاگین-هایبرید LUCANO L7 است و دیگری، کراساوور بزرگتر و لوکستر لوکانو L8.
نظر شما چیست؟