«پیشرانه» گزارش می‌دهد:

رونمایی از «آنی‌سرویس»؛ گامی در مسیر توسعه تاکسی‌های برقی تهران

دوشنبه - 27 اسفند 1403
فهرست محتوا

پیشرانه – شهرداری تهران با هدف توسعه ناوگان حمل‌ونقل پاک، مجموعه عاملیت‌های خدمات پس از فروش تاکسی‌های برقی را با برند آیون راه‌اندازی کرد. مراسم افتتاح این مراکز ۲۵ اسفندماه با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

به گزارش پیشرانه ، محسن هرمزی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران، و حسین شجاعی‌فرد، دستیار ویژه شهردار در برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل، از جمله مسئولانی بودند که در این رویداد شرکت کردند. این مراسم در تعمیرگاه مرکزی شرکت آنی‌سرویس، یکی از زیرمجموعه‌های گروه صنعتی ایران‌روور، برگزار شد و نقطه عطفی در مسیر توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک در پایتخت به شمار می‌رود.

برنامه‌های آنی‌سرویس برای خدمات‌رسانی به تاکسی‌های برقی

حمیدرضا عزیزپور، مدیرعامل آنی‌سرویس، مأموریت این شرکت را تشریح کرد و از ایجاد ۳۹ نمایندگی در سراسر کشور و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی ۲۰۰ مرکز سرویس سریع در تهران خبر داد. وی با اشاره به قرارداد انحصاری با شهرداری تهران، تأکید کرد که تمامی تاکسی‌های برقی آیون از این پس تحت پوشش خدمات پس از فروش آنی‌سرویس قرار دارند. عزیزپور همچنین به آموزش نیروهای متخصص این شرکت برای ارائه خدمات استاندارد و جلب رضایت تاکسیرانان اشاره کرد.

انتخاب آیون وی پلاس برای ناوگان تاکسی‌رانی تهران

در بخش دیگری از برنامه، حسین شجاعی‌فرد، با اشاره به جایگاه جی‌ای‌سی (JAC) به‌عنوان یکی از چهار برند مطرح خودروسازی چین، اعلام کرد که شهرداری تهران با مذاکره مستقیم با این شرکت، علاوه بر تأمین تاکسی‌های برقی آیون، آموزش‌های فنی و تخصصی مرتبط را نیز دریافت کرده است. وی همچنین از تأمین قطعات یدکی اصلی این خودروها و موجودی آن‌ها در انبارهای آنی‌سرویس خبر داد.

شجاعی‌فرد درباره انتخاب مدل آیون وی پلاس برای ناوگان تاکسی‌رانی تهران توضیح داد: پس از بررسی چندین مدل خودروی برقی و انجام تست‌های جاده‌ای، این مدل به‌عنوان گزینه‌ای مناسب و باکیفیت برگزیده شد. وی همچنین تأکید کرد که برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات پس از فروش، امدادرسانی، آموزش رانندگان، و توسعه ایستگاه‌های شارژ از همان ابتدای مذاکرات با شهرداری در دستور کار قرار داشته است.

نگاهی به وضعیت تاکسی‌های تهران

شادی مالکی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران، در این مراسم به وضعیت ناوگان تاکسی‌رانی تهران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۸۰ هزار تاکسی در تهران و ۳۰۰ هزار تاکسی در کل کشور فعال هستند که نیمی از تاکسی‌های تهران و حدود ۲۰۰ هزار تاکسی در کشور فرسوده‌اند.

وی همچنین از همکاری با فروشگاه هایپرکار، زیرمجموعه گروه صنعتی ایران‌روور، برای تأمین قطعات یدکی تاکسی‌ها با تخفیف‌های ویژه تا ۲۵ درصد خبر داد. علاوه بر این، طی این همکاری، ۴۰۰۰ حلقه لاستیک با قیمت دولتی و یارانه‌ای به ۱۲۰۰ تاکسیران تحویل داده شده است. مالکی تأکید کرد که خدمات ارائه‌شده در آنی‌سرویس و هایپرکار، از جمله ایجاد مراکز سرویس سریع، تأمین قطعات یدکی و راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ، رضایت تاکسیرانان را به همراه داشته است.

برقی‌سازی تاکسی‌های تهران؛ یکی از هشت اقدام شهرداری

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، نیز ضمن قدردانی از مدیران گروه صنعتی ایران‌روور و آنی‌سرویس، بر لزوم کاهش آلودگی هوا و ترافیک تأکید کرد. وی گفت: شهرداری تهران هشت برنامه اصلی را برای بهبود وضعیت شهر در دستور کار دارد که برقی‌سازی ناوگان تاکسی‌رانی یکی از این اقدامات کلیدی است.

زاکانی همچنین با اشاره به اهمیت توسعه حمل‌ونقل عمومی و کاهش سفرهای شهری، اظهار داشت: ورود تاکسی‌های برقی به خیابان‌های تهران، علاوه بر کاهش آلودگی، به زیباسازی چهره شهر و ارتقای تجربه شهروندان از حمل‌ونقل عمومی کمک خواهد کرد. وی ابراز امیدواری کرد که با همراهی متخصصان ایرانی، خدماتی درخور و شایسته به شهروندان تهرانی ارائه شود.

5 از 1 رای

نظر شما چیست؟