پیشرانه – اگر شایعات و گمانه زنی ها درست باشد ، ایران مال و بازارموبایل در برابر دات وان قرار خواهند گرفت و باید برای خرید سهام سایپا با یکدیگر رقابت کنند. براساس شنیده ها علی انصاری را باید مدعی جدید جاده مخصوص دانست. آنگونه که در فضای مجازی وایرال شده است ، مالک بانک آینده را هم باید به جمع متقاضیان خرید سایپا اضافه کرد.
به گزارش پیشرانه ، خصوصی سازی دومین خودروساز بزرگ کشور با نزدیک شدن به پایان مهلت ارائه درخواست ، وارد مرحله جدیدی شده است.
درحال حاضر بیشتر حاشیه ها و حواشی حول و حوش هلدینگ دات وان می چرخد. یک روز خبر قطعی شدن تصمیم واگذاری سهام بلوکی ۴۲درصدی به وی منتشر می شود و روزی دیگر او در شبکه ایکس (توئیتر سابق ) خبر بازدید از ماموت را عمومی می کند. بازدیدی که در ظاهر برای افزایش ناوگان حمل و نقل صورت گرفته است ، اما در اصل به فرصتی برای ارسال پیام به قطعه سازان و بازار خودرو تبدیل می شود. جایی که او می گوید خودروساز باید از قطعه ساز طلبکار باشد تا بتوانند قطعات با کیفیت تولید کنند. در واقع زنجانی در این پیام به قطعه سازان می گوید که نه تنها به شما بدهکار نخواهم شد ، بلکه طلبکار می شوم ، یعنی قبل از خرید پول آن را پرداخت خواهم کرد.
حال اینکه گفته هایش رویا باشد یا واقعی بحث دیگری است.اما بحث اصلی این است که او می خواهد خود را قدرتمند و در عین حال توانمندترین خریدارسایپا معرفی و همچنین به صورت غیررسمی خبر واگذاری سهام را تائید کند.
دراین شرایط خبر حضور علی انصاری ، مالک بانک آینده ،ایران مال و بازار موبایل می تواند ورق بازی را برگرداند.
انصاری هم مانند زنجانی پشتوانه مالی خوبی دارد. بازار مبل هم که دیگر نیازی به معرفی ندارد. بنابراین این مدعی جدید نیز مانند زنجانی اگر چه تجربه حضور و فعالیت در صنعت خودروسازی را ندارد،اما او هم می تواند مدعی شناخت بازار و اقتصاد کشور باشد. او هم می تواند با تشکیل یک تیم خودرویی از میان مدیران شناخته شده ، این نقص را برطرف کند.
با این حال یک پرسش اساسی به قوت خود باقی مانده است ؛ آیا تزریق سرمایه کلان به این صنعت به اندازه کافی کفایت می کند یا اینکه در کنار آن باید تجربه ، توانایی و سابقه فعالیت در این صنعت را هم داشت.
به عبارت ساده تر باید دید که متولیان و مسئولان با چه مکانیزمی اهلیت را تائید خواهند کرد؟
نظر شما چیست؟