پیشرانه – براساس آنچه که سازمان خصوصی سازی تاکید و اعلام کرده است ، واگذاری سهام سایپا انجام خواهد شد. البته با توجه به حواشی پیش آمده به نظر می رسد که مزایده خرید سهام بلوکی ۴۲درصدی در خرداد ماه جاری برگزار نخواهد شد. به نظرمی رسد این تاخیربرای مسئولان می تواند یک فرصت مناسب برای انتخاب اهل ترین خریدار سایپا باشد.
به گزارش پیشرانه ، در یکی دو روز گذشته تحولات زیادی درباره خصوصی سازی سایپا رخ داده و اخبار ضد و نقیض زیادی پیرامون این موضوع منتشر شده است. تحولاتی که نشان می دهد برعکس آنچه بسیاری تصور می کردند،واگذاری سهام چرخه ای نارنجی پوشان آنچنان بی سروصدا و بی حاشیه نخواهد بود.
برای بسیاری همچنان سرنوشت این واگذاری در هاله ای از ابهام قرار دارد. این در حالی است که ۲ روز پیش (۴ خرداد ۱۴۰۴ ) سازمان خصوصی سازی تاکید کرد که در اجرای وظایف و مأموریت های قانونی خود با حمایت دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، همچنان خود را مکلف به واگذاری سهام دولت در دو شرکت ایران خودرو و سایپا می داند.
دراطلاعیه سازمان خصوصی سازی آمده است: “با توجه به تکالیف مقرر در قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، مصوبات هیات واگذاری و همچنین قانون برنامه هفتم پیشرفت، بزودی برنامه واگذاری و خروج کامل دولت از دو شرکت مذکور پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح قانونی به ویژه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، اعلام خواهد شد. بدیهی است اجرای بند (ب) ماده (۵) قانون برنامه هفتم پیشرفت نیز در موعد مقرر و توسط مراجع ذیربط صورت خواهد گرفت.”
همچنین اعلام شده است که ابهامات موجود در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و واگذاری سهام(۴۲درصد بلوکی سایپا) مرتفع شده و شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در جهت تحکیم قراردادها و تقویت امنیت اقتصادی سهامداران، از تصمیمات دولت و سازمان خصوصیسازی حمایت میکند.
بنابراین از یک سو این بیانیه باعث اطمینان خاطر نسبت به واگذاری این سهام شده است و از سوی دیگر به نظرمی رسد که تاخیر ایجاد شده ، فرصت مناسبی برای سنجش اهلیت و چرایی آن در اختیار متولیان و مسئولان خواهد گذاشت.
درحال حاضر صنعت خودروسازی کشور بنا به دلایل متعدد به سرمایه گذاری نیاز دارد. اما درعین حال باید در نظر داشت که این صنعت ب دلیل افزایش فاصله با رقبای منطقه ای و دور شدن از سطح اول تکنولوژی ، بیش و پیش از سرمایه به برنامه برای تولید و توانایی در تحقق اهداف نیاز دارد.
به بیان دیگر صرف تزریق سرمایه نمی تواند دلیل رونق گرفتن تولید تلقی شود. بلکه این تزریق این سرمایه به صورت هدفمند و برنامه محور می تواند سمت و سوی جدید به این صنعت بدهد.
دراین میان ای مسئولان مرتبط با بررسی کارنامه و مسیر طی شده متقاضیان می توانند بهترین گزینه یا اهل ترین را برای آینده این شرکت وصنعت خودروسازی کشور انتخاب کنند.
        
        
        
        
                  
                  
                    
                    
                    
                    
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                  
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
نظر شما چیست؟