افزایش تولید سایپا

افزایش تولید سایپا با وجود حذف پراید

شنبه - 21 فروردین 1400

پیشرانه – با وجود شیوع کرونا و تداوم تحریم‌های اقتصادی آمریکا، آخرین آمارهای منتشر شده نشان از افزایش تولید سایپا در سال ۹۹ دارد.

پیشرانه – با وجود شیوع کرونا و تداوم تحریم‌های اقتصادی آمریکا، آخرین آمارهای منتشر شده نشان از افزایش تولید سایپا در سال ۹۹ دارد.

به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» گروه خودروسازی سایپا توانست در سال گذشته، ۴۲۰ هزار دستگاه خودرو تولید كند كه این عدد نسبت به سال قبل از آن (سال ۹۸) رشد ۱.۵ درصدی را نشان می دهد.

گروه خودروسازی سایپا با وجود تحریم‌های ظالمانه و محدودیت های ناشی از شیوع ویروس كرونا كه همه بخش‌های اقتصادی را متاثر كرده، موفق شد ۹۲.۸ درصد از برنامه پیش‌بینی شده تولید تجمعی خود را محقق كند. آمار تولید محصولات گروه خودروسازی سایپا برگرفته از تولید یك ساله شركت‌های سایپا، پارس خودرو، سایپا سیتروئن، بن رو، زامیاد و سایپا دیزل است.

سال ۹۸، مجموع تولید گروه خودروسازی سایپا ۴۱۴ هزار و ۲۸۸ دستگاه بود كه این میزان تولید با وجود چالش‌های اجرا شد كه از سال ۹۷ بر صنعت خودرو تحمیل شدند.از سال ۹۸ افزایش تولید گروه خودروسازی سایپا آغاز شده است و این امر در سال گذشته با وجود شیوع ویروس كرونا و در شرایطی كه شركت های خودروساز خارجی به سمت كاهش تولید رفتند، ادامه پیدا كرده است.

بر این اساس گروه خودروسازی سایپا در شرایطی موفق شده رشد تولید در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ را عملیاتی كند كه بیش از سال‌های قبل با محدودیت منابع مالی، رشد بی سابقه قیمت مواد اولیه، افزایش قیمت ارز، چالش‌های متعدد در تامین قطعات و موانع بی شمار در نقل و انتقال پول روبرو بوده و این افزایش تولید سایپا در چنین شرایطی به دست آمده است.

یک نکته مهم این است که افزایش تولید سایپا در سال تحریم و کرونا در حالی به ثبت رسیده است که این گروه خودروسازی، «پراید» پرتیراژترین خودرو داخلی خود را از خطوط تولید خارج و آن را با خودروهایی به روز و باکیفیت تر جایگزین کرد.

به عبارت دیگر سایپا تولید ۴۱۵ هزار خودرو را در حالی به بیش از ۴۲۰ هزار محصول در سال ۱۳۹۹ رساند که بر تیراژ ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو پراید در سال چشم بست و تصمیم به تولید بیشتر با تنوع بخشی و ارتقا سطح کیفی سبد محصولات خود گرفت و‌ با وجود برخی از مشكلاتی كه به آن پرداخته شد با حمایت و پشتیبانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اجرای برنامه های تدوین شده، به كارگیری روش‌های نوین تولید و توجه مضاعف به تنوع بخشیدن به سبد محصولات موفق شد به رشد تولید مستمر دست پیدا كند.

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟