انواع سیستم سوخت رسانی – قسمت ۱۰ اتوآکادمی
عرضه شارژر خودروهای برقی – راساموتور
اینترکولر چیست؟ – قسمت نهم اتوآکادمی
انواع توربو و سوپرشارژر – قسمت هشتم اتوآکادمی
⁨ توربو یا سوپرشارژر؟ – قسمت هفتم اتوآکادمی
تست درایو لاماری اکو در پیست آزادی
ملاقات با BAW 212 آپشنال
انواع تنفس موتور – قسمت ششم اتوآکادمی
فروش کیا EV5 آغاز شد
هماهنگی موتورهای هیبریدی – قسمت پنجم اتوآکادمی

۵۰ درصد از خودروهای طرح فروش فوق العاده سایپا فاکتور شده است

شنبه - 21 خرداد 1401 - 13:02
پیشرانه - معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از فاکتور شدن ۵۰ درصد از خودروهای طرح فروش فوق العاده سایپا در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، یک روز پس از واریز وجه خودرو به نام مشتریان خبر داد.
فهرست محتوا

پیشرانه – معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از فاکتور شدن ۵۰ درصد از خودروهای طرح فروش فوق العاده سایپا در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، یک روز پس از واریز وجه خودرو به نام مشتریان خبر داد.

به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» حسین کاظمی گفت: در طرح فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا که از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو انجام شد ۳۷۱ هزار و ۸۱۲ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۲۳ هزار و ۲۳۱ نفر شرایط حضور در قرعه کشی را نداشتند و از فرآیند قرعه کشی حذف شدند.

معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا افزود: در این مرحله تعداد ۷۰ هزار خودرو جهت تخصیص به مشتریان در نظر گرفته شده بود که بین ۳۴۸ هزار و ۵۸۱ نفر حائز شرایط، قرعه کشی انجام و نتیجه آن از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو اعلام شد.

او خاطرنشان کرد: تا این لحظه ۲۱ هزار و ۷۶۰ نفر از افراد برگزیده نسبت به ثبت نام و واریز وجه اقدام کرده اند که ۱۷ هزار و ۵۱۹ نفر از آنها مربوط به طرح فروش فوق العاده بوده و ۴ هزار و ۲۴۱ نفر هم مربوط به طرح پیش فروش محصولات گروه سایپا هستند.

کاظمی تصریح کرد: با برنامه ریزی دقیق در تولید و فروش گروه، ۵۰ درصد از خودروهای طرح فروش فوق العاده در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو بلافاصله و در مدت یک روز پس از واریز وجه خودرو، به نام مشتریان فاکتور شده است.

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟