پلتفرم جدید کرمان موتور رونمایی شد
پیشرانه – نمایشگاه طرح تحول صنعت خودرو روزگذشته با حضور شرکت های خودرویی کار خود را آغاز کرد.
به گزارش وب سایت خبری« پیشرانه» ، مدیرعامل کرمان موتور با اشاره به نمایشگاه طرح تحول صنعت خودرو، اظهار کرد: امروز روزافتتاح نمایشگاه طرح تحول صنعت خودرو است و کرمان موتور هم با همکاری سایر خودرو سازان و هم چنین وزارت صمت امروز پلتفرم اختصاصی خودش را رونمایی کرد.
وی ادامه داد: این پلتفرم از سال ۹۷ فاز طراحی خود را آغاز و تا سال ۹۹ اتفاقات مهندسی و تولید قالب ها و خدمات تست و آزمایش آن به انتها رسید و از سال ۱۴۰۰ قطعه سازی ها شروع شد.
سامان فیروزی اضافه کرد: این پلتفرم مجهز به یک پیشرانه ۱۵۰۰ سی سی و با قدرت ۱۳۰ اسب بخار است و تقریبا ۸۵ درصد قطعات این پلتفرم در داخل کشور تولید می شود.
به گفته وی، اولین خودرویی که کرمان موتور بر روی این طراحی و طی ماه های آینده عرضه خواهد کرد. این خودرو توسط خود کارشناسان و طراحان کرمان موتور استایل شده است و در کشور ایتالیا خدمات مهندسی و در حال طی مراحل ساخت نمونه و آزمایشات استانداردی هستیم.
فیروزی افزود: امیدوار هستیم از زمستان امسال تولید انبوه را آغاز کنیم. هدف گذاری که برای این پلفترم شده است تولید سه محصول مختلف بر روی آن است، یک سواری کلاس بی، همچنین یک کراس داریم که انشالله در سال ۱۴۰۲ عرضه خواهیم کرد و در نهایت یک شاسی بلند مینی که این سه مدل برای این سه پلتفرم در طی سال های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳ عرضه می شود.
وی گفت: این پلتفرم از نظر آلایندگی قابلیت ارتقا به یورو ۶ را دارد الان یورو ۵ را به راحتی پاس می کند و در حال طراحی ارتقایش به استاندارد یورو ۶ هستیم این پلتفرم با سرمایه گذاری حدود ۳۰ میلیون دلار محقق شده است و امیدواریم که به ظرفیت حدود ۱۵۰ دستگاه در سال از این پلتفرم با محصولات مختلف در سال ۱۴۰۲ برسیم.
وی همچنین افزود: خودروی پلتفرم پس اس وان ما که اولین خودرو ما است که هفته آینده انشالله مسابقه تایین نام را برگزار می کنیم حدود قیمت طراحی این ماشین بسته به دنده ای و اتومات بودنش از ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
مدیرعامل کرمان موتور درباره همکاری مشترک نیز بیان کرد: در حوزه طراحی و مهندسی این پلتفرم ها با ۱۲۰ قطعه ساز همکاری داشتیم که این قطعه سازان عمدتا قطعات بدنه و قوای محرکه ماشین را برای ما طراحی و تولید کردند. امروز قوای محرکه ماشین ما را به جز فایو سی موتور ما را که طراحی تولید خودمان است، امور ریخته گری و امور قطعات کوچک تر مثل واشرها سرسیلندرها و انژکتورها این ها را قطعه سازهای داخلی خودمان انجام می دهند ولی سرسیلندر و سیلندر عمده موتور را قطعه سازی خودمان شرکت قوای محرکه خودمان در حال تولید و انجامش است.
وی همچنین درباره همکاری با روسیه گفت: با توجه به اتفاقاتی که در روسیه افتاده و کشورهای سی ای سی فرصتی ایجاده شده است با توجه تعطیلی خودرو سازهای بزرگ اروپایی و همچنین آمریکایی در آن کشورها در حال مذاکره هستیم بعضی ها درخواست ایجاد سایت مونتاژ در آن جا دارند و بعضی هم خودروی سی بی یو در خواست دارند ولی فکر می کنیم که در آینده نزدیک بحث سی بی یو راه اندازی می شود ولی در دو کشور سی آی اس بحث راه اندازی مونتاژ و سی کی دی را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در حوزه سدان چون ما بحث طراحی پلتفرم و قطعه سازی و سرمایه گذاری بالایی را می خواهند ما خودرویی را باید تولید کنیم که در توان خرید مردم در تیراژ انبوه باشد به همین دلیل خودروی هدف گذاری سدان ما در همان سایز بی است که هدف گذاری تیراژ ۶۰ هزار تا را در سال ۱۴۰۲ داشتیم.
فیروزی با اشاره به خودرو برقی تصریح: ما تقریبا ۱۸ ماه پیش قرداد توسعه خودرو برقی را با شرکت مپنا امضا کردیم و در آن قرداد بحث توسعه زیر ساخت به ازای ۱۲۰۰ کیلومتر یک ایستگاه شارژ یا شرکت مپنا امضا کردیم تعهد داده است که در زمان عرضه انبوه این خودرو در سطح کشور حداقل هر ۲۵۰ کیلومتر یک شارژر فست ایجاد کند، که در حال انجام هستند قراردادش را با شهرداری ها امضا می کنند. خودرو هم نمونه اول ای پی وان آن تولید شد که تست های اولیه اش انجام شد یک سری تست ها و کالیبراسیون ها انجام می شد که انجام شده است الان در مرحله تست باطری هستیم که باتری باید به آزمایشگاه های بین المللی اعزام بشو. برای تست و اخذ تاییدیه ها که فکر می کنیم طی سه ماه آینده ها این تاییدیه ها انجام شود برنامه ما برای عرضه و تولید تابستان ۱۴۰۲ است.
وی ادامه داد: یک شرکت جویند ونچر هم با مپنا تاسیس کردیم ۵۰ تا ۵۰ که کار آن توسعه و طراحی خودروهای برقی در آینده است آن نمونه ها برای فاز تحقیقات و فنی است
مدیرعامل کرمان موتور با اشاره به واردات بیان کرد: ما دقیقا از آن آئین نامه واردات اطلاع دقیقی نداریم اما بر اساس شنیده ها واردات به دو بخش تقسیم شده است یک بخش تا سقف یک میلیارد دلار است که آن بخش هر کس می تواند هر خودرویی که استانداردهای ما را داشته باشد و مطابق آئین نامه ها باشد وارد کنیم ولی برای واردات یک میلیارد دلار به بالا آن زمان باید تایید ساخت داخل و طراحی داخل داشته باشیم که ما در آن حوزه اگر برجام به نتیجه برسد امیدواریم که بتوانیم مشکل هیوندایی این فاز را جلو ببریم اگر نه تا سقف همان یک میلیارد دلار واردات انجام خواهد شد.
وی گفت: خودروهایی که برای این آئین نامه برای واردات طراحی شده اند باید استاندارد های اروپایی را داشته باشد خودروی کرت ها و خودرویی که در سایت هند تولید می شوند استاندارد اروپایی را ندارند به خاطر همین تولیدشان سخت است.
نظر شما چیست؟