خودرو های الکتریکی؛ بخش چهارم – قسمت ۲۶ اتوآکادمی
معرفی BMW i3 برقی پرشیا خودرو
موتورهای الکتریکی و آرایش آنها – قسمت 25 اتوآکادمی
معرفی BMW 735i لوکس ترین سدان پرشیا خودرو
خودروهای الکتریکی (بخش دوم) – قسمت 24 اتوآکادمی
خودروهای الکتریکی (بخش اول) – قسمت 23 اتوآکادمی
لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی

دست پُر آرین دیزل در نمایشگاه خودرو تبریز

چهارشنبه - 19 مهر 1402 - 16:53
پیشرانه- آرین دیزل بعنوان بازوی تجاری‌ساز گروه آرین سرمایه با دست پُر در نمایشگاه خودرو نبریز حضور دار
فهرست محتوا

پیشرانه- آرین دیزل بعنوان بازوی تجاری‌ساز گروه آرین سرمایه با دست پُر در نمایشگاه خودرو نبریز حضور دارد.
به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» آرین دیزل بعنوان یکی از تولید کنندگان بزرگ خودروهای کار و تجاری در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی خودرو تبریز محصولات خود را به همراه کاربری های تجاری آن به نمایش گذاشته است.
این مجموعه در این نمایشگاه کشنده جدید شک موتوX۵۰۰۰ را نیز که به تازگی رونمایی شده به نمایش گذاشته است.
ایکس پنج هزار در مدت کوتاه حضور خود در بازار توانسته به دلیل گستردگی خدمات پس از فروش آرین دیزل و کیفیت بالا و همچنین قدرت بسیار مناسب به عنوان یک کشنده بازار خوبی را در میان دیگر رقبا در اختیار بگیرد .
گفتنی است بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی خودرو تبریز ۱۴۰۲ قرار است در روزهای ۱۸ تا ۲۱ مهر ماه در محل دایمی نمایشگاه های تبریز برگزار شود .

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟