لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت ۲۲ اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت ۲۱ اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت ۲۰ اتوآکادمی
گیربکس DHT چیست – قسمت ۱۹ اتوآکادمی
گیربکس دوکلاچ (DCT) چیست – قسمت ۱۸ اتوآکادمی
معرفی اینوی بهمن موتور
گیربکس CVT چیست – قسمت ۱۷ اتوآکادمی
گیربکس اتوماتیک AT – قسمت ۱۶ اتوآکادمی

آرین دیزل با شک موتو به دومین نمایشگاه بتن می رود

یکشنبه - 27 خرداد 1403 - 17:00
فهرست محتوا

پیشرانه – پس از حضور در نمایشگاه خودرو شیراز و نمایش سبد کامل محصولات به علاقه‌مندان خودروهای تجاری، این بار آرین دیزل با شک موتو به دومین نمایشگاه بتن می رود.

آرین دیزل در سال های اخیر با ارائه سبد متنوع و کامل در تناژ مختلف سنگین و نیمه سنگین از دو برند شک موتو و جک توانسته است خود را به عنوان یکی از بازیگران اصلی این بازار معرفی کند.

این شرکت با توجه به قابلیت ها و مشخصات محصولاتش با حضور در نمایشگاه های مرتبط سعی می کند فضا را برای آشنایی هر چه بیش تر بازار با محصولاتش فراهم کند. به همین دلیل، آرین دیزل پس از حضور در نمایشگاه های صنعت پخش کیش، نفت تهران و خودرو شیراز، آماده حضور در دومین نمایشگاه بتن می کند.

آرین دیزل در این رویداد، که بزرگ‌ترین و مهم ترین رویداد در حوزه صنعت سیمان و بتن ایران با سبد کامل اصلی محصولات خود حضور خواهد داشت، اما با توجه به محصولات مورد نیاز فعالان این صنعت به نظر می رسد که تمرکز اصلی شرکت بر برند شک موتو با کاربری های مختلف از جمله باری، کمپرسی و کامیون استوار خواهد بود.

به نظر می رسد آرین دیزل حضور در رویداد های مختلف را به منظور تحقق برنامه ریزی برای کسب سهم ۳۰ درصدی از بازار در دستور کار قرار داده است. آرین دیزل سال گذشته توانست ۱۰ درصد از سهم تولید و ۲۴ درصد از بازار خودروهای کار و تجاری را به خود اختصاص دهد.

آرین دیزل طی روزهای برگزاری این رویداد در سالن A4  پذیرای علاقه‌مندان به محصولات این شرکت خواهد بود. دومین نمایشگاه بین‌المللی بتن آماده، قطعات بتنی و صنایع وابسته ایران، با حضور ۹۰ شرکت داخلی  از ۲۹ خرداد تا ۱ تیرماه  ۱۴۰۳ در فضایی بالغ بر ۹ هزار متر مربع، در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب برگزار خواهد شد. ساعات بازدید از این رویداد از ۱۰ تا ۱۸ در نظر گرفته شده است.

5 از 1 رای

نظر شما چیست؟