بهترینهای وارداتی چه ویژگیای دارند
خودروهای وارداتی با توجه به ویژگیهای فنی و نوع طراحی میتوانند بازار خوبی را در ایران به خود اختصاص دهند. درواقع این ویژگیها بر میزان فروش آنها مؤثر است و خریداران توجه بسیاری به آن دارند.
خودروهای وارداتی با توجه به ویژگیهای فنی و نوع طراحی میتوانند بازار خوبی را در ایران به خود اختصاص دهند. درواقع این ویژگیها بر میزان فروش آنها مؤثر است و خریداران توجه بسیاری به آن دارند.
پیشرانه- واردات خودرو از مهمترین موضوعات در این صنعت است که در یک الی دو سال اخیر بسیار خبرساز بوده است.
اما دراینبین مهم است که چه خودرویی ارزش واردات دارد و تا چه اندازه میتواند در بازار ایران توان رقابتی خود را تقویت کند.
ممنوعیت واردات در سالهای گذشته بهنوعی عطش بازار را افزایش داده است و همین موضوع میتواند از بعدی کار شرکتهای وارداتی را آسان کند اما از بعد دیگر تقاضا برای ماشینهایی باکیفیت بالا و قیمتهای مناسب بالا است.
چند فاکتور در بازار خودروهای وارداتی مهم است.
هزینههای گمرکی و مالیات یکی از موضوعات مهم است. خودروهای وارداتی بهطورمعمول هزینههای گمرکی بالایی دارند که باید در هنگام خرید در نظر گرفته شود.
اما در بخش دیگر باید به موضوع قطعات یدکی و خدمات پس از فروش توجه داشت که مسئلهای حائز اهمیت است. برخی برندها در ایران نمایندگی رسمی ندارند، که ممکن است در دسترسی به قطعات یدکی و خدمات پس از فروش مشکل ایجاد کند.
البته بحث مهم دیگر مصرف سوخت است. خودروهای وارداتی معمولاً مصرف سوخت بالاتری دارند که میتواند در طولانیمدت هزینههای نگهداری آنها را افزایش دهد. این در حالی است که وزارت صمت در حال تسهیل واردات خودروهای برقی است و این موضوع میتواند رقابت برای خودروهای بنزینی را سخت کند.
اما پس از موضوعات یادشده بحث قدرت و حجم موتور و در کنار آن لوکس بودن خودرو بسیار مهم است و متقاضیان توجه ویژهای به آن دارند.
درواقع طراحی مدرن برای مصرفکنندگانی که منتظر واردات خودروهای خارجی بودند بسیار مهم است و این موضوع میتواند برخی از خودروها را پرفروشتر از سایر برندها کند.
البته در این میان برخی خودروها ازجمله اشکودا، تویوتا لندکروزر ، کیا اسپورتیج ، مزدا، هوندا و… میتوانند خودروهای مناسبی برای بازار ایران باشند.
آن چیزی که مهم است در واردات خودرو خریداران به دنبال خودروهای تقریباً بهروزی هستند که میتواند به نیاز آنها پاسخ دهد.
نظر شما چیست؟