خودرو های الکتریکی؛ بخش چهارم – قسمت ۲۶ اتوآکادمی
معرفی BMW i3 برقی پرشیا خودرو
موتورهای الکتریکی و آرایش آنها – قسمت 25 اتوآکادمی
معرفی BMW 735i لوکس ترین سدان پرشیا خودرو
خودروهای الکتریکی (بخش دوم) – قسمت 24 اتوآکادمی
خودروهای الکتریکی (بخش اول) – قسمت 23 اتوآکادمی
لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی

امين اله حدادی مديرعامل شركت ايتراک شد

پنجشنبه - 4 بهمن 1403 - 21:59
امین الله حدادی مدیر عامل جدید شرکت ایتراک
فهرست محتوا

به گزارش پیشرانه،‌ امین اله حدادی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ایتراک منصوب شد. وی پیش از این سوابق مدیریتی متعددی در گروه ایران خودرو داشته و در حال حاضر به عنوان مدیر راهبری و نظارت بر شرکت های تولید دانش بنیان ایران خودرو نیز فعالیت می کند.

از سوابق مهم وی می توان به عضویت در هیئت مدیره و مدیرعاملی شرکت تام ایران خودرو، ریاست هیئت مدیره صنایع ماشین ابزار ایران خودرو، و مسئولیت های مدیریتی در ایران خودرو خراسان و ایران خودرو دیزل اشاره کرد. این تجربیات نشان دهنده آشنایی وی با حوزه های مختلف صنعت خودروسازی است.

شرکت ایتراک در سال ۱۳۷۶ با همکاری ۷۸ شرکت طراحی مهندسی و تولیدکننده قطعات خودرو تاسیس شد. این شرکت به عنوان اولین مرکز ملی آزمایشگاهی جامع و معتبر در صنعت خودرو فعالیت خود را آغاز کرد. اکنون با داشتن ۱۸ آزمایشگاه فعال و ارائه بیش از ۱۵۰۰ نوع آزمون، خدمات خود را ارائه می‌دهد.

 

5 از 2 رای

نظر شما چیست؟