مخالفان خصوصی سازی ایران خودرو دست بردار نیستند
پیشرانه – در حالی که آبی پوشان جاده مخصوص با تیم مدیریتی جدید به سرعت کار را آغاز و رکورد تولید روزانه را نیز شکسته و دستور توقف اجرای حکم شورای رقابت نیز از سوی دادستانی صادر شده است ، بازهم مخالفان خصوصی سازی ایران خودرو دست بردار نیستند و تلاش می کنند تا همچنان آب را برای دستیابی به خواسته خودگل آلود کنند.
به گزارش وب سایت خبری پیشرانه ، هنوز دامنه آتش انتقادات مخالفان خصوصی سازی که از اوایل بهمن ماه گذشته شعله ور شده بود ، خاموش نشده است.
به نظر می رسید که با توجه به رای قاطع سهامداران و اعتماد به بخش خصوصی ، این جریان پرونده را بسته شده تلقی کند و منتظر نتیجه فعالیت و مدیریت بخش خصوصی بر بزرگترین خودروساز خاورمیانه باشد.
اما نه تنها تا کنون این اتفاق رخ نداده است ، بلکه این جریان با استفاده از رسانه های هم سو همچنان برای برهم زدن آرامش فکری سهامداران و بازارخودرو تلاش می کند. آنها از هر راه و روشی که بتواند درمسیر ایران خودرو دست انداز ایجاد کند ، استفاده می کنند؛ حال می خواهد رسانه های عمومی در اختیارشان باشد یا رسانه ملی .
برای این جریان که در ظاهر نگران مردم و این صنعت است ، از دست ندادن فرصت ها و رانت های خودروسازی دولتی بیش از هر چیز اولویت و اهمیت دارد.
دراین شرایط به نظر می رسید با توجه به دستور دیوان عدالت اداری مبنی بر توقف اجرای مصوبه شورای رقابت تا بررسی نهایی مدارک و مستندات ، حداقل تا مدتی سکوت کنند.
با این حال در جدیدترین موضع گیری ها ،مدعی شده اند ” سران قوا هیچ مصوبهای برای خصوصیسازی ایرانخودرو ندارند”.
درهمین رابطه خبرگزاری فارس در گزارشی نوشته است:” بر خلاف ادعای موافقان واگذاری ایرانخودرو به کروز شورای عالی هماهنگی سران قوا در رابطه با خصوصیسازی ایرانخودرو هیچ مصوبهای نداشته است. همچنین سران قوا در رابطه با خصوصیسازی ایران خودرو هیچ نظری نسبت به واگذاری به مجموعه خاصی نداشته است.
براساس این اطلاعات نامه منتسب به مشاور رئیس دبیرخانه شورای عالی هماهنگی سران قوا صرفا طرح خصوصیسازی ایران خودرو در جلسه سران قوا است و این نامه به معنای تصویب این موضوع نیست.”
این درحالی است که اول تا به حال کسی مدعی این موضوع نبوده است.دوم همه می دانند که این شورا ، از آماده شدن طرحی برای نوع واگذاری مدیریت و مالکیت در یک دوره ۵ ساله خبر داده است و سوم اینکه موضوع بحث کروز است.
اما همانطور که بارها و در بیانیه های جداگانه مطرح شده است ، هیچ کدام از شرکت های مد نظر نه تنها در حال حاضر در هیات مدیره حضور ندارند بلکه حتی در انتخابات و مجمع ایران خودرو نیز کاندیدا نشدند.
دراین میان باید دید که چه عامل یا عواملی وجود دارد که اینگونه آتش به جان مخالفان خصوصی سازی انداخته است ؟ و چرا برای فریب افکار عمومی فقط با کلمه کروز بازی می کنند؟
نظر شما چیست؟