لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت ۲۲ اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت ۲۱ اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت ۲۰ اتوآکادمی
گیربکس DHT چیست – قسمت ۱۹ اتوآکادمی
گیربکس دوکلاچ (DCT) چیست – قسمت ۱۸ اتوآکادمی
معرفی اینوی بهمن موتور
گیربکس CVT چیست – قسمت ۱۷ اتوآکادمی
گیربکس اتوماتیک AT – قسمت ۱۶ اتوآکادمی

اونترا U75Plus تکمیل ظرفیت شد

سه شنبه - 8 اردیبهشت 1405 - 09:36
فهرست محتوا

پیشرانه – معاون بازاریابی و فروش صنایع خودروسازی ایلیا از تکمیل ظرفیت اولین شرایط فروش خودروی اونتراU75Plus در سال۱۴۰۵، خبر داد.

عقیل مصطفایی با اشاره به استقبال خوب متقاضیان خرید خودروی اونترا از شرکت ایلیا پارس کیان، اظهار کرد: اولین شرایط فروش کراس اوور اونترا که از ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ آغاز شد، طی چهار روز تکمیل ظرفیت شد و صرفاً مشتریانی که فرم ثبت نام دریافت نموده اند امکان واریز وجه دارند.

وی ادامه داد: خودروی اونترا U75Plus که محصول مشترک صنایع خودروسازی ایلیا، سینوتراک چین و شرکت ایلیا پارس کیان است پیش تر طی دو مرحله در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ فروخته شده بود در حال شماره گذاری و تحویل به مشتریان محترم است.
لازم به ذکر است که اولین شرایط فروش این خودرو در سال ۱۴۰۵، به صورت نقدی سه مرحله ای از روز شنبه تاریخ ۱۴۰۵/۰۲/۰۵ با مدت زمان محدود صورت پذیرفت.

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟