معرفی BMW i3 برقی پرشیا خودرو
موتورهای الکتریکی و آرایش آنها – قسمت 25 اتوآکادمی
معرفی BMW 735i لوکس ترین سدان پرشیا خودرو
خودروهای الکتریکی (بخش دوم) – قسمت 24 اتوآکادمی
خودروهای الکتریکی (بخش اول) – قسمت 23 اتوآکادمی
لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت 20 اتوآکادمی

جنسیس G80 در صدر ویترین هرمس خودرو؛ سبد متنوع کره‌ای‌ها در شهر آفتاب

چهارشنبه - 25 شهریور 1405 - 11:29
فهرست محتوا

پیشرانه – هرمس خودرو در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران، سبد متنوعی از محصولات کره‌ای را به نمایش گذاشته است؛ حضوری که در میان آن، نمایش جنسیس G80 به‌عنوان یک سدان لوکس و همچنین معرفی کیا K4 به‌عنوان یکی از محصولات جدید کیا، دو محور قابل توجه غرفه این شرکت در شهر آفتاب محسوب می‌شوند.

هرمس خودرو در سالن A5 نمایشگاه شهر آفتاب، مجموعه‌ای از محصولات برندهای کیا، هیوندای، جنسیس و KGM را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است. این ترکیب باعث شده غرفه شرکت از نظر کلاس خودروها، طیف گسترده‌ای را شامل شود؛ از سدان‌های کامپکت و کراس‌اوورهای شهری تا شاسی‌بلندهای بزرگ و محصولات لوکس.

جنسیس G80؛ نماینده بخش لوکس

یکی از مهم‌ترین خودروهای حاضر در غرفه هرمس، جنسیس G80 است؛ سدانی که برند لوکس گروه هیوندای موتور را در سبد این شرکت نمایندگی می‌کند. G80 در کنار کراس‌اوور GV70 به نمایش درآمده و حضور این دو محصول، بخش لوکس سبد هرمس خودرو را از محصولات عمومی‌تر کیا و هیوندای جدا می‌کند.

نسخه نمایشگاهی G80 با پیشرانه ۲.۵ لیتری توربوشارژ و قدرت اعلام‌شده ۳۰۲ اسب‌بخار معرفی شده و به‌عنوان یک سدان دیفرانسیل عقب در غرفه هرمس خودرو قرار گرفته است.

این بخش از حضور هرمس خودرو از این جهت قابل توجه است که شرکت در نمایشگاه صرفاً به نمایش محصولات شناخته‌شده و عمومی بازار کره بسنده نکرده و برند لوکس جنسیس را نیز در کنار آن‌ها قرار داده است.

کیا K4؛ محصول جدید در سبد کیا

در بخش کیا، مدل‌هایی مانند سلتوس، اسپورتیج و سورنتو در کنار K4 دیده می‌شوند. K4 یک سدان کامپکت جدید در سبد کیاست و حضور آن در نمایشگاه، یکی از بخش‌های تازه‌تر غرفه هرمس خودرو به شمار می‌رود.

K4 از نظر جایگاه محصول، در سبد کیا بالاتر از ریو قرار می‌گیرد و در بازارهایی مانند آمریکا جایگزین فورته شده است. به این ترتیب، نمایش این خودرو در شهر آفتاب را می‌توان بخشی از تلاش هرمس خودرو برای معرفی نسل جدید محصولات کیا به بازار ایران دانست

پالیسید و آزرا در بخش هیوندای

هیوندای نیز با پالیسید و آزرا در غرفه هرمس خودرو حضور دارد. پالیسید، شاسی‌بلند بزرگ سه‌ردیفه هیوندای، از نظر ابعاد و جایگاه محصول در سطح بالاتری نسبت به مدل‌هایی مانند توسان و سانتافه قرار می‌گیرد و یکی از خودروهای شاخص این بخش از غرفه است. آزرا نیز نماینده هیوندای در کلاس سدان‌های بزرگ‌تر است.

KGM؛ از کوراندو تا رکستون

بخش دیگری از غرفه هرمس خودرو به محصولات KGM اختصاص دارد. کوراندو، اکتیون، تورس و رکستون چهار محصول این برند در نمایشگاه هستند و طیفی از کراس‌اوورهای کامپکت و متوسط تا شاسی‌بلند بزرگ‌تر با ساختار نردبانی را پوشش می‌دهند.

در کنار خودروهای درون‌سوز و هیبریدی این مجموعه، محصولات برقی ENVO نیز در برنامه حضور هرمس خودرو قرار گرفته‌اند و بخش برقی سبد این شرکت را نمایندگی می‌کنند.

در مجموع، حضور هرمس خودرو در هفتمین نمایشگاه خودرو تهران بیشتر از آنکه بر یک برند یا یک کلاس خاص متمرکز باشد، بر نمایش گستره‌ای از برندهای کره‌ای در سطوح مختلف بازار استوار شده است؛ از کیا و هیوندای در بخش محصولات عمومی‌تر تا KGM در بخش شاسی‌بلندها و جنسیس در بخش خودروهای لوکس.

 

در این میان، جنسیس G80 با قرار گرفتن در بالاترین بخش سبد محصولاتی هرمس خودرو، مهم‌ترین نقطه تمایز غرفه این شرکت در نمایشگاه امسال است؛ در حالی که کیا K4 نیز به‌عنوان یکی از محصولات جدیدتر، بخش دیگری از توجه را به خود اختصاص داده است.

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟