کی ام سی تی ۸ (جک T8)

باز کردن گالری تصاویر
2 لیتری
174 اسب بخار
۶ سرعته دستی
دو دیفرانسیل
توربو شارژ
مشاهده سایر مشخصات
مزایا
کابین جادار
قفل دیفرانسیل الکترونیکی عقب
قابلیت آفرود متوسط
سطح آپشن استاندارد
معایب
کمبود برخی آپشن‌ها
حسایت به سوخت
خشک بودن صندلی‌ها

شرکت خودروسازی جک، در سال  ۲۰۱۱  به حیطه تولید کنندگان وانت پیکاپ ها شد، جک با معرفی مدل  رنی (Reni) تولید وانت را  در همان سال آغاز کرد. از سال ۲۰۱۴ با عرضه‌ی T6، صادرات وانت‌های جک به خارج چین شروع شد و مدل T8 سال ۲۰۱۸ به تولید رسد. البته  هنوز مدل جدیدتر یعنی T8 ، فروش گسترده‌ای مشابه T6 در بازار روسیه و شرق آسیا ندارد؛ هرچند که بزرگ‌تر، قوی‌تر و مجهزتر است.

جالب است بدانید ،هرسال کنفرانسی با نام China Pickup Blue Book در موزه خودرو پکن برگزار می‌شود. این کنفرانس که سابقه آن به سال ۱۹۸۶ برمی‌‌گردد، هدف اصلی‌اش بررسی بازار پیکاپ‌های چینی و معرفی بهترین مدل‌هایی است که در پیشرفت این کلاس از خودروها، تاثیرگذار هستند. در سال  ۲۰۱۹ کمپانی جک برای تجهیزات خاصی که روی پیکاپ T8 خود قرار داده بود، جایزه ویژه‌ای از موزه خودرو پکن گرفت.

تست و بررسی KMC T8 در شب

طراحی داخلی و بیرونی

وقتی که از نمای رو به رو به پیکاپ جذاب و دوست داشتنی کی ام سی تی ۸ نگاه می اندازیم ،جلو پنجره كرومی با خطوط افقی قطور را می بینیم که حسی قدرتمند به شما می بخشد، همچنین در کنار خطوط روی کاپوت، سپر جدید و گرافیک چراغ های جلو، ظاهری خشن و عضلانی به این خودرو بخشیده است.

لوگوی کی ام سی با طراحی خاص آن برای خودرو پیكاپ تی ۸، بر روی جلو پنجره این خودرو نقش بسته است. خطوط روی درب ها و همچنین فلاپ های روی گلگیر، رینگ های دو رنگ آلومینیومی و رکاب زیر درب ها، ظاهر زیبایی را در نمای جانبی برای این خودرو پدید آورده است.

طراحی خودرو در نمای رو‌به‌رو، ترکیبی از مدل‌های آمریکایی و ژاپنی به نظر می‌رسد. چراغ‌های اسپرت با گوشه‌های تیز، الهام‌گرفته از تویوتا هایلوکس و جلوپنجره‌ی بزرگ با مواد براق کروم، یادآور وانت‌های امریکایی مثل محصولاتجنرال موتورز است.

از نکات مثبت در نمای جلو، می‌توان به نوار LED روشنایی روز و مه‌شکن‌های مثلثی در گوشه‌های سپر اشاره کرد که ضمن استفاده‌ی معقول از مواد سیاه‌رنگ پلاستیکی، حس یک وانت مدرن را به بیننده می‌دهد.

زمانی که وارد کابین خودرو  کی ام سی تی ۸ می شویم، نمای داخلی خودرو شما را یاد شورلت مالیبو می اندازد. البته صفحه نمایش لمسی و فرمان زیبا و خوش دست زیبایی آن را افزایش داده و کمی از سادگی آن کاسته است.

اجزای داشبورد نیز با هم هماهنگ بوده و از ارگونومی مناسبی برخوردار می‌برد. نمایشگر لمسی این خودرو نیز اندروید بوده که با دارا بودن دوربین ۳۶۰ درجه و رهیاب می‌تواند انتظارات شما را برآورده سازد.

جک T8 دو کابین، از نظر ابعادی دارای طول، عرض و ارتفاع به ترتیب ۵۳۲۵، ۱۸۸۰ و ۱۸۳۰ میلیمتری بوده و فاصله محوری ۳۰۹۰ میلیمتری آن، نوید فضای کابین مناسبی را هم در ردیف جلو و هم در ردیف عقب می دهد.

همچنین ابعاد اتاق بار این خودرو دارای فضای نسبتا مناسبی است و به لطف محور عقب قدرتمند آن در کنار مشخصات فنی مناسب، توان حمل بار به میزان ۹۰۰ کیلوگرم به صورت استاندارد را دارد که برای انواع مصارف شهری و بین شهری مناسب است.

طراحی بدنه و فاصله‌ی چرخ‌ها تا لبه‌ی سپرها، به‌شکلی است که شیب جاده با ۳۰ درجه در جلو و ۲۲ درجه در عقب، به راحتی طی می‌شود. علاوه‌بر این، نسخه‌های دو دیفرانسیل کی ام سی تی ۸  با قفل برقی برای دیفرانسیل عقب، قابل خرید هستند که مزیت مهمی برای حرکت در مسیرهای لغزنده و ناهموار است.

پیکاپ T8 سری جدید وانت های دو دیفرانسیل کمپانی جک (JAC) چین به حساب می آید. البته که این خودرو در نمونه های تک دیفرانسیل عقب هم عرضه می شود و می توان به صورت سفارش گذاری آن را با قابلیت دو دیفرانسیل خریداری کرد. کمپانی جک برای T8 دو پیشرانه را معرفی کرده است.

مشخصات فنی کی ام سی تی ۸

با گشودن درب موتور KMC T8 با یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ ۲ لیتری مواجه میشویم که به کمک پرخوران توربو قادر است ۱۷۴ اسب‌بخار قدرت (دور موتور ۵۰۰۰) و ۲۹۰ نیوتن‌متر گشتاور (از دور موتور ۱۸۰۰ الی ۴۰۰۰) تولید نماید. از جمله نکات مثبت این انجین میتوان به گشتاور بالا در دور موتور پایین، استاندارد آلایندگی یورو ۵ و مصرف سوخت مقداری کمتر از رقبای تنفس‌طبیعی اشاره کرد؛ با این حال حساسیت یک موتور توربوشارژر به کیفیت سوخت و شرایط نگهدرای مقداری بالاتر از انواع اتمسفریک خواهد بود. وظیفه انتقال قدرت هم بر عهده یک جعبه‌دنده ۶ سرعته دستی قرار گرفته که میتواند نیرو را به چرخ‌های عقب و یا هر چهارچرخ منتقل کند.

نسخه‌های آپشنال از جک T8، علاوه‌بر ترمز ضد قفل (ABS) و سیستم تقسیم نیروی ترمز (EBD)، مجهز به فناوری مدیریت تعادل (ESC) نیز هستند که نقش مهمی در جلوگیری از واژگونی یا انحراف خودرو هنگام ترمزگیری در مسیرهای لغزنده دارد. هشدار خروج از خط (Lane Departure Warning)، حسگر فشار باد تارها، ۲ کیسه‌ی هوا برای سرنشینان جلو، حسگر هشدار برخورد در جلو و عقب، دوربین پارک و دید ۳۶۰ درجه همراه‌با دوربین ضبط فیلم پشت آینه میانی، دیگر آپشن‌های جک T8 هستند.

ایمنی و خدمات پس از فروش

این پیکاپ لوکس چینی یعنی تی ۸ مانند دیگر محصولات جک توانسته پنج ستاره ایمنی از مرکز تست ایمنی چین را دریافت کند و همچنین به تجهیزات ایمنی خوبی مثل : چهار چرخ مجهز یه ترمزهای دیسکی و ضد قفل ، چهار کیسه هوا برای سرنشین های جلو و راننده و کیسه هوا پرده ایی برای تصادفات از کنار خودرو، کمربند سه نقطه ایی اشاره کرد. با توجه به وجود نمایندگی های متعدد کرمان خودرو در ایران می توان نگرانی بابت خدمات پس از فروش را برای این خودرو نداشته باشیم و احتمال می دهیم کرمان خودرویی ها برای این خودرو گارانتی ۳ یا ۵ ساله را در نظر بگیریند.

رقبای کی ام سی تی ۸

کی ام سی تی ۸ کرمان موتور  در حال  حاضر رقیب سر سختی  در پیش رو به رو ندارد و تنها رقبای این پیکاب لوکس به مدل های کارکرده تویوتا هایلوکس (۲۰۱۲) و وانت آمیکو آسنا دانست.که از نظر کیفیت و به روز به بودن جک از هر دو آنها به مراتب بهتر است.

مشخصات فنی

موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ
حجم موتور 2 لیتری
تنفس موتور توربو شارژ
انتقال نیرو دو دیفرانسیل
حداکثر قدرت 174 اسب بخار
حداکثر گشتاور 290 نیوتن متر
جعبه دنده ۶ سرعته دستی
شتاب ۰ - ۱۰۰ ثانیه
مصرف سوخت داخل شهر
مصرف سوخت ترکیبی

موارد ایمنی

کیسه هوای راننده و سرنشین جلو - چهار چرخ دیسکی مجهز به ABS - EBD - BOS - HBA - HAC - TCS - ESC

ویژگی های رفاهی

سیستم ورود و استارت بدون کلید - اتولایت و دی لایت - آینه‌های جانبی برقی با گرمکن - فرمان هیدرولیکی به همراه کلیدهای کنترلی - سیستم صوتی به همراه شش بلندگو - گرمکن شیشه عقب - سیستم تهویه مطبوع دستی - رکاب جانبی - تریم چرمی کابین

نظر شما چیست؟