GDI چیست؟ – قسمت ۱۲ اتوآکادمی
مزایا معایب سیستم سوخت رسانی – قسمت ۱۱ اتوآکادمی
انواع سیستم سوخت رسانی – قسمت ۱۰ اتوآکادمی
عرضه شارژر خودروهای برقی – راساموتور
اینترکولر چیست؟ – قسمت نهم اتوآکادمی
انواع توربو و سوپرشارژر – قسمت هشتم اتوآکادمی
⁨ توربو یا سوپرشارژر؟ – قسمت هفتم اتوآکادمی
تست درایو لاماری اکو در پیست آزادی
ملاقات با BAW 212 آپشنال
انواع تنفس موتور – قسمت ششم اتوآکادمی

حضور کرمان موتور در بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست

یکشنبه - 13 اسفند 1402 - 12:57
فهرست محتوا

پیشرانه – کرمان موتور با اولین محصول انحصاری و برقی خود در نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت کرمان موتور، در نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست، این شرکت با خودروهای ایگل برقی، JS6 پلاگین هیبرید و تاکسی برقی کرمان موتور حضور دارد.

کی‌ام‌سی ایگل نخستین محصول احتصاصی کرمان موتور بر پایه پلتفرم PS1 است که علاوه بر نسخه بنزینی، نسخه برقی آن نیز با همکاری شرکت مپنا تولید شده است. ایگل برقی به یک موتور الکتریکی ۱۲۰ کیلو وات مجهز است و می‌تواند بیش از ۳۰۰ کیلومتر را با یکبار شارژ طی کند.

باتری ۴۱ کیلووات ساعتی این مدل در کف اتاق قرار گرفته تا فضای صندوق عقب کاهش پیدا نکند. با شارژر سریع می‌توان ظرف ۴۵ دقیقه بین ۱۰ تا ۸۰ درصد باتری را شارژ کرد پ همچنین شارژ کامل باتری با شارژر معمولی نیز ۵.۵ ساعت طول می‌کشد.

این خودرو به عنوان نخستین خودروی اختصاصی برقی کرمان موتور در نمایشگاه محیط زیست که از ۱۳ الی ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود قابل بازدید است.

 

5 از 1 رای

نظر شما چیست؟