معرفی BMW i3 برقی پرشیا خودرو
موتورهای الکتریکی و آرایش آنها – قسمت 25 اتوآکادمی
معرفی BMW 735i لوکس ترین سدان پرشیا خودرو
خودروهای الکتریکی (بخش دوم) – قسمت 24 اتوآکادمی
خودروهای الکتریکی (بخش اول) – قسمت 23 اتوآکادمی
لندرور دیسکاوری وارداتی راساموتور
ترمز کاسه ای یا دیسکی – قسمت 22 اتوآکادمی
معرفی تیسان S05 تیگارد موتور
انواع سیستم ترمز – قسمت 21 اتوآکادمی
گیربکس خودرو های الکتریکی – قسمت 20 اتوآکادمی

پیش بینی نایب‌رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو  از بازار+ قیمت برخی خودروهای داخلی

دوشنبه - 1 اردیبهشت 1399 - 09:00
وضعیت-بازار-خودرو-و-قیمت-خودرو-در-بازار
پیشرانه- نایب‌رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو گفت: از اسفندماه تاکنون هیچ معامله‌ای در بازار خودرو انجام‌نشده و برای آگاهی از قیمت‌های جدید باید در انتظار بازگشایی بازار در هفته آتی باشیم.
فهرست محتوا

پیشرانه- نایب‌رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو گفت: از اسفندماه تاکنون هیچ معامله‌ای در بازار خودرو انجام‌نشده و برای آگاهی از قیمت‌های جدید و وضعیت بازار خودرو باید در انتظار بازگشایی بازار در هفته آینده باشیم.

به گزارش وب‌سایت خبری «پیشرانه» نعمت‌الله کاشانی با اشاره به تداوم رکود بازار خودرو افزود: از 20 اسفندماه تاکنون خریدوفروشی انجام‌نشده و درعین‌حال نیز مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری خودرو نیز تعطیل بوده و هیچ معامله‌ای انجام نمی‌شود بنابراین قیمت‌ خودرو که در سایت‌های خریدوفروش اعلام می‌شود هیچ مرجع مشخصی ندارد و بدون شک قیمت‌های درج‌شده در این سایت‌ها واقعی نیست.

وی افزود: در حال حاضر خریدوفروش خودرو در اولویت نیست و حال باید در انتظار بازگشایی کامل بازار بود تا مشخص شود قیمت‌ خودرو به کجا رسیده است.

کاشانی به اشاره به عدم عرضه خودرو از قبل تعطیلات عید تاکنون تصریح کرد: پیش‌ازاین تاریخ خریدوفروش بسیار محدود انجام شد و به‌طورقطع می‌توان گفت که بازار خودرو دو ماه است که در رکود مطلق به سر می‌برد.

نایب‌رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در خصوص پیش‌بینی بازار از وضعیت بازار خودرو و تقاضا در آن در شرایط فعلی و پساکرونا اظهار کرد: در بازار شب عید خریدوفروش خودرو به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیار اندک بود حال نیز که بر استفاده از خودروی شخصی تأکید می‌شود به‌طورقطع نیاز به خرید خودرو افزایش می‌یابد بر این اساس پیش‌بینی می‌شود که هم‌زمان با بازگشایی بازارها شاهد تمایل به خریدوفروش خودرو باشیم.

وی ادامه داد: وضعیت بازار خودرو پس از کرونا نیز چندان قابل پیش‌بینی نیست و نمی‌توان درک درستی از کاهش و یا افزایش قیمت‌ خودرو در دوران پساکرونا داشت بنابراین اظهارات مطرح‌شده مبنی افزایش فعلی قیمت‌ها چندان سندیتی ندارد.

بااین‌وجود آن‌طور که از بازار خبر می‌رسد هم‌اکنون قیمت سمند ال ایکس 112 میلیون تومان، قیمت دنا پلاس توربو 218 میلیون تومان، پژو 206 تیپ 2 فول 120 میلیون تومان، پژو 207 دنده‌ای 165 میلیون تومان،  پژو 2008 در حدود 475 میلیون تومان،  رانا 108 میلیون تومان، سایپا 111 در حدود 68 میلیون تومان، ساینا فول 83 میلیون تومان، تیبا صندوقدار 76 میلیون تومان، تیبا 2 در حدود 87 میلیون تومان، کوییک دنده‌ای 94 میلیون تومان و کیا سراتو سایپا در مدل 2000 اتوماتیک 450 میلیون تومان قیمت دارند.

همچنین فروش‌های کارتکسی پژو پارس سفید 130 میلیون و 500 هزار تومان، دنا پلاس سفید 180 میلیون تومان،  پژو 206 تیپ 5 سفید با قیمت 143 میلیون و 500 هزار تومان به مشتریان عرضه می‌شود این در حالی است که قیمت این خودروها در بازار 10 درصد ارزان‌تر است.

5 از 1 رای

نظر شما چیست؟

سایر نظرات

  • میلاد | 1 اردیبهشت 1399

    آخه چه خبر این قیمت 2 برابر شده که چی نامسلموناااا تروخدا نخرید