رونمایی از نخستین پلتفرم بومی برق و الکترونیک خودرو بهزودی
پیشرانه -مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو طی بازدیدی در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته شرکت دانش بنیان جتکو در حوزه توسعه پلتفرم برق و الکترونیک خودرو قرار گرفت.
پیشرانه -مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو طی بازدیدی در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته شرکت دانش بنیان جتکو در حوزه توسعه پلتفرم برق و الکترونیک خودرو قرار گرفت.
به گزارش وب سایت خبری «پیشرانه» مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در نشست با نخبگان جوان شرکت جتکو، با بیان اینکه دستاوردهای این شرکت شایسته تقدیر است، افزود: خودکفایی در حوزه برق و الکترونیک خودرو، پروژهای کلیدی و اساسی در توسعه محصولات و خودروهای جدید به شمار میرود که کاستیهای کنونی در این حوزه سبب ایجاد چالشهای تامین قطعات خاص در خودروسازی شده است.
فرشاد مقیمی، با بیان به اینکه شرکت دانش بنیان جتکو از جایگاه خاصی در میان شرکتهای گروه برخوردار است، گفت: در بدو حضورم در ایران خودرو از این شرکت بازدید و تاکید کردم لازم است، تمرکز نخبگان و طراحان این شرکت به پروژههای توسعه فناوری و گلوگاهی در خودروسازی هدایت شود.
وی با تاکید بر جلوگیری از موازیکاری و لزوم تمرکز بر اولویتهای فناوری در گروه صنعتی ایرانخودرو، افزود: حس همدلی و با هم بودن باید در روح و جسم کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو نهادینه شود و با این تعلق خاطر، تحقق اهداف و تولید هر محصولی میسر خواهد بود.
وی ادامه داد: تولید محصولات دانشبنیان با استاندارد روز دنیا که قابلیت پاسخگویی به نیاز صنعت خودروسازی را دارد،باعث کاهش هزینههای تولید و کاهش وابستگی خواهد شد و در کنار آن رضایتمندی مشتریان را در پی خواهد داشت و مدیران باید از این دستاورد به درستی استفاده کنند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، ارتباط با جوامع علمی و دانشگاهی را برای تسریع در فرآیند توسعه ضروری دانست و گفت: جتکو، به عنوان شرکتی دانشبنیان ارتباط با دانشگاهها را با جدیت دنبال کند.
مقیمی، با تاکید بر بهرهمندی از ظرفیت فضای مجازی در انتقال دانش فنی گفت: میتوان با ایجاد و تعمیق روابط با استادان حوزه خودرو در این فضا، دستاوردهای موثری برای رفع چالشهای صنعت خودرو کسب کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه الکترونیک سالانه مبالغ زیادی سرمایه گذاری میشود، افزود: در دنیا بیش از ۴۵۰ میلیارد دلار در حوزه الکترونیک محصولات مختلف هزینه میشود و به طور خاص در صنعت خودروسازی این عدد به حدود ۵۰ میلیارد دلار میرسد که نشان از اهمیت حوزه برق و الکترونیک داردکه باید از نظر اقتصادی مورد توجه قرار گیرد. وی تاکید کرد: لازم است از فرآیند و دانش ایجاد شده در حوزه برق و الکترونیک شرکت جتکو، در جهت ساماندهی قراردادهای توسعه و تامین برق و الکترونیک استفاده کرد.
مقیمی افزود: چنین پروژههای عظیمی باید با نگاه ملی دنبال شود تا سایر شرکتهای خودروساز کشورنیز از آن بهرهمند شوند.
وی با تاکید بر لزوم همکاری جتکو در حوزه محصولات ایرانخودرو دیزل، گفت: همکاری به ویژه برای توسعه اتوبوس برقی با جدیت دنبال شود.
مقیمی گفت: کار بزرگ و ماندنی در شرایط سخت تحریمی و کرونا در شرکت جتکو انجام شده که حاصل همدلی و مدیریت بهینه منابع است.
در این جلسه، داود خسروی، مدیرعامل شرکت جتکو نیز گزارش مبسوطی از روند اجرای پروژه های توسعه ای در این شرکت به ویژه طراحی و توسعه پلتفرمهای برقی ارایه کرد.
نظر شما چیست؟