وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

شنبه - 24 مهر 1400

پیشرانه- وزیر صنعت، معدن و تجارت در ساعات پایانی روز جمعه ۲۳ مهرماه از مجتمع صنعتی آرین پارس موتور واقع در شهر خمین بازدید کرد.

پیشرانه- وزیر صنعت، معدن و تجارت در ساعات پایانی روز جمعه ۲۳ مهرماه از مجتمع صنعتی آرین پارس موتور واقع در شهر خمین بازدید کرد.

به گزارش وب‌سایت خبری «پیشرانه» مجتمع صنعتی آرین پارس موتور واقع در خمین، میزبان سفر فشرده وزیر صمت به استان مرکزی در روز جمعه بود که با پیگیری‌های نماینده مجلس این شهر در خلال بازدید فشرده وزیر صمت، در ساعات پایانی شب امکان این بازدید فراهم شد. سید رضا فاطمی امین؛ وزیر صمت در این بازدید ضمن ابراز خشنودی از روند فعالیت این مجموعه از سالن تولید و کنترل کیفیت این مجموعه بازدید کرد و دستوراتی نیز در جهت رفع مشکلات و موانع تولید در این واحد صنعتی صادر شد.

وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

عزیز الله اکبری تالار پشتی «رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی»، علیرضا نظری «نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی» و مسئولان استان مرکزی و شهرستان خمین در این بازدید وزیر صمت را همراهی کردند.

وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

مجتمع صنعتی آرین پارس موتور با ظرفیت تولید سالانه ۶۰ هزار دستگاه انواع خودرو، عضوی از گروه آرین سرمایه است که پیش‌تر در قالب مجموعه آرین موتور اقدام به واردات خودروهای سواری میتسوبیشی و DS می‌کرد اما به‌واسطه اوج‌گیری تحریم‌ها، مسیر تولید را در پیش‌گرفته و در همین راستا یکی از سایت‌های تولیدی سایپا که در راستای محرومیت‌زدایی از منطقه شهر خمین در نظر گرفته‌شده بود اما از اواسط دهه ۸۰ شمسی پیشرفت چشمگیری در توسعه آن صورت نگرفته بود را خریداری کرد تا باهدف تولید انواع محصولات سواری، نیمه سنگین و سنگین در این کارخانه، رسالتی که بر دوش بخش دولتی صنعت خودروسازی گذاشته‌شده بود را در قالب مجتمع صنعتی متعلق به یک هلدینگ خصوصی ادامه دهد.

به گفته مسئولان ارشد مجتمع صنعتی آرین پارس موتور، این مجموعه صنعتی در صورت رفع موانع تولید، امکان افزایش اشتغال تا ۵۰۰ نفر تا پایان سال را برای این منطقه محروم فراهم می‌کند.

وزیر صمت از کارخانه «آرین پارس موتور» بازدید کرد

این کارخانه هم‌اکنون با ظرفیت تولید ۱ دستگاه در ساعت به تولید ۵ محصول نیمه سنگین در کلاس ون و کامیونت می‌پردازد. این کارخانه در ابتدا و پیش از اوج‌گیری تحریم‌ها از سوی هلدینگ آرین سرمایه باهدف تولید محصولات میتسوبیشی ژاپن باهدف دستیابی به ۴۰ درصد داخلی سازی و ۲۵ درصد صادرات با ظرفیت نهایی سالانه ۶۰ هزار دستگاه خریداری و تجهیز شده بود که تحریم‌ها مانع این اهداف بزرگ و سازنده شدند اما حرکت آرین پارس موتور متوقف نشد و باهدف استمرار هدف محرومیت‌زدایی این واحد صنعتی در منطقه خمین، به‌سرعت محصولات نیمه سنگین کامیونت و ون را وارد خطوط تولید کرد و با نهایی‌سازی قرارداد تولید خودرو سواری، سالنی جدید را نیز آماده بهره‌برداری کرد و احتمالاً خودروهای سنگین نیز به‌زودی به جمع تولیدات این کارخانه خواهند پیوست.

هم‌اکنون ۵ محصول کامیونت‌های شش، ۸.۵ و ۹ تن در کنار ون و مینی‌بوس سان‌ری در این کارخانه به تولید می‌رسند و در شبکه فروش و خدمات پس از فروش شرکت آرین دیزل عرضه می‌شوند.

یکی از مهم‌ترین کاربری‌های این ون با ارتفاع بالای سقف، ایدئال بودن برای استفاده به‌عنوان آمبولانس است که هم‌اکنون نیز با این کاربری در حال عرضه است اما وزیر صمت طی این بازدید از لزوم بهره‌گیری بیشتر شبکه سلامت کشور از پتانسیل این خودرو به‌عنوان آمبولانس صحبت کرد. همچنین با آماده‌سازی تجهیزات تولید خودروها سواری در سالن مجاور این مجموعه، نخستین محصول سواری تولیدی آرین موتور که خودرویی در کلاس کراس اوور و با نام اختصاصی لاماری است نیز به‌زودی وارد چرخه تولید خواهد شد و تا پایان سال شاهد ورود این خودرو به خیابان‌ها خواهیم بود.

آرین پارس موتور همچنین برنامه‌های گسترده‌ای در راستای تولید خودروهای سنگین در کنار محصولات سواری و نیمه سنگین در این کارخانه دارد تا از حداکثر پتانسیل این منطقه در راستای تولید و محرومیت‌زدایی استفاده کند.

اولین نفر امتیاز دهید

نظر شما چیست؟