تیگارد X35 ؛ بررسی جامع مشخصات فنی + تصاویر

باز کردن گالری تصاویر
1.5 لیتری
147 اسب بخار
CVT
دیفرانسیل جلو
توربو شارژ
مشاهده سایر مشخصات
فهرست محتوا

قیمت تیگارد X35

قیمت کارخانه قیمت بازار
1,850,000,000
اختلاف: 2,050,000,000
3,900,000,000
بروزرسانی قیمت: شنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ساعت ۱۱:۳۷

معرفی تیگارد X35

تیگارد X35 به‌عنوان نخستین محصول برند تیگارد در بازار ایران، در کلاس کراس‌اوورهای کامپکت شهری قرار می‌گیرد و در واقع نسخه‌ای بومی‌سازی‌شده از بیجینگ X3 محسوب می‌شود. این خودرو با تکیه بر مشخصات فنی متداول در میان محصولات چینی این سگمنت موجود در بازار ایران، یعنی موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ و گیربکس CVT، وارد رقابتی شده که بازیگران متعددی در آن حضور دارند.

نمای بالای ماشین تیگارد X35 پلاس

بررسی طراحی داخلی

کابین تیگارد X35 با رویکردی مدرن و متمرکز بر راننده طراحی شده است. زاویه‌دار بودن کنسول مرکزی به سمت راننده، دسترسی به ادوات را ساده‌تر کرده و تا حدی حس یک فضای نیمه‌اسپرت را منتقل می‌کند. استفاده از نمایشگر مرکزی بیرون‌زده از داشبورد، که در بسیاری از خودروهای امروزی دیده می‌شود، در کنار دریچه‌های تهویه با طراحی متفاوت، به ایجاد یک هویت بصری نسبتا متمایز کمک کرده است.

تیگارد X35 - بایک ایکس 35 بررسی کامل مشخصات فنی و گزارش تصویری

فرمان D شکل با کلیدهای کنترلی، ارگونومی قابل قبولی دارد، هرچند برخی جزئیات مانند طراحی ساده پشت‌آمپر، هماهنگی کاملی با سایر اجزای مدرن کابین ندارد. متریال به‌کاررفته در کابین عمدتا از پلاستیک سخت تشکیل شده اما کیفیت مونتاژ و ترکیب رنگ‌ها در سطح قابل قبولی قرار دارد و در مقایسه با رقبا رضایت‌بخش ارزیابی می‌شود.

از نظر فضا، فاصله محوری ۲۵۷۰ میلی‌متری باعث شده فضای سرنشینان برای یک کراس‌اوور کامپکت مناسب باشد. صندلی‌ها طراحی نسبتا راحتی دارند و برای استفاده‌های روزمره یا سفرهای متوسط مشکلی ایجاد نمی‌کنند. حجم صندوق عقب نیز در حالت عادی محدود است، اما با خواباندن صندلی‌های عقب کارایی آن افزایش پیدا می‌کند.

بررسی طراحی ظاهری و بدنه

در نمای بیرونی، تیگارد X35 تلاش کرده تعادلی میان عناصر مدرن و سنتی ایجاد کند. در نمای جلو، چراغ‌های باریک در کنار جلوپنجره بزرگ، چهره‌ای به‌روز ایجاد کرده‌اند، اما محل قرارگیری چراغ‌های اصلی همچنان مطابق الگوهای قدیمی‌تر حفظ شده است. این ترکیب باعث شده طراحی خودرو نه کاملا ساختارشکن باشد و نه کاملا محافظه‌کارانه.

تیگارد X35

در نمای جانبی، خطوط بدنه ساده‌تر هستند و خبری از حجم‌پردازی‌های اغراق‌آمیز نیست. ستون C با طراحی تیره، حس سقف شناور را ایجاد کرده و رینگ‌های آلومینیومی نیز تا حدی به جذابیت بصری کمک می‌کنند. با این حال، نبود خطوط برجسته‌تر باعث شده نمای جانبی کمتر پویا به نظر برسد.

تیگارد X35 - بایک ایکس 35 بررسی کامل مشخصات فنی و گزارش تصویری

در بخش عقب، چراغ‌های کشیده به همراه یک نوار تزئینی میان آن‌ها، ظاهر متفاوتی نسبت به برخی رقبا ایجاد کرده‌اند. طراحی کلی بدنه متعادل است و ابعاد خودرو به‌گونه‌ای تنظیم شده که نه کوچک و نه بیش از حد بزرگ به نظر برسد. این ویژگی برای استفاده شهری یک مزیت محسوب می‌شود.

تیگارد X35 - بایک ایکس 35 بررسی کامل مشخصات فنی و گزارش تصویری

پیشرانه و قوای فنی

تیگارد X35 به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری توربوشارژ مجهز است که ۱۴۷ اسب‌بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این نیرو از طریق یک گیربکس CVT به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. ترکیب مذکور در این کلاس رایج است و عملکردی متعادل ارائه می‌دهد.

شتاب‌گیری خودرو در سطح قابل قبول قرار دارد و برای استفاده‌های شهری و بین‌شهری پاسخگو است. مصرف سوخت ترکیبی ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر نیز نشان می‌دهد که تمرکز اصلی بر کارایی اقتصادی بوده است. با این حال، ماهیت گیربکس CVT باعث می‌شود حس رانندگی اسپرت کاهش یابد و واکنش اولیه خودرو در شروع حرکت با تاخیر همراه باشد.

سیستم تعلیق در جلو از نوع مک‌فرسون و در عقب از نوع نیمه‌مستقل تورشن بیم است. این ساختار ساده، هزینه تولید را کاهش داده اما در عوض، پایداری و جذب ضربات در مقایسه با سیستم‌های پیشرفته‌تر محدودتر است. در مجموع، رفتار دینامیکی خودرو در سطح متوسط این کلاس قرار می‌گیرد.

نمای عقب تیگارد X35

رقبا

تیگارد X35 در بازار ایران با خودروهایی مانند ام وی ام X22 پرو، کی ام سی SR3، ام وی ام X33 کراس، هایما S5 پرو و جک S5 رقابت می‌کند. از نظر فنی، قدرت موتور آن نسبت به برخی رقبا مانند X22 پرو و X33 کراس برتری دارد، اما در مقابل خودروهایی مانند هایما S5 از نظر توان خروجی در جایگاه پایین‌تری قرار می‌گیرد.

در حوزه امکانات، سطح تجهیزات آن متوسط ارزیابی می‌شود؛ به این معنا که نه کاملا کم‌امکانات است و نه در سطح بالای کلاس خود قرار می‌گیرد. همچنین برند تازه‌وارد و شبکه خدمات محدود، از عواملی هستند که در مقایسه با رقبا می‌توانند بر تصمیم خریداران تاثیر بگذارند.

گالری تصاویر داخل تیگارد ایکس ۳۵

مشخصات فنی تیگارد X35

موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ
حجم موتور 1.5 لیتری
تنفس موتور توربو شارژ
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 147 اسب بخار
حداکثر گشتاور 210 نیوتن متر
جعبه دنده CVT
شتاب ۰ - ۱۰۰ 9.8 ثانیه
مصرف سوخت داخل شهر 9.4
مصرف سوخت ترکیبی 7.2

امکانات ایمنی

در بخش ایمنی، تیگارد X35 به تجهیزاتی مانند دو کیسه هوای جلو، سیستم ترمز ضدقفل ABS، توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، سیستم کنترل پایداری ESP، کنترل کشش TCS، سامانه کمکی حرکت در سربالایی HAC، سیستم پایش فشار باد تایرها TPMS، ترمزهای دیسکی در هر چهار چرخ، سنسور پارک عقب، دوربین دنده عقب، ایزوفیکس و استاندارد ایمنی پنج‌ستاره C-NCAP مجهز است.

ویژگی های رفاهی

در بخش رفاهی، این خودرو امکاناتی مانند نمایشگر لمسی ۸ اینچی، سیستم صوتی ۶ بلندگو، سقف پانورامیک با سانروف برقی، استارت دکمه‌ای، فرمان برقی، کروزکنترل، ترمز پارک برقی، چراغ‌های روشنایی روز، تریم چرم و پارچه صندلی‌ها، آینه‌های جانبی برقی مجهز به گرمکن و راهنما، فرمان دی‌کات، پورت USB، تنظیمات برقی برخی تجهیزات، سنسور و دوربین عقب، سیستم مالتی‌مدیا و تهویه دستی را ارائه می‌دهد.

مزایا و معایب

مزایا
طراحی داخلی مدرن
آپشن‌های مناسب
پیشرانه قابل قبول
معایب
حساسیت موتور توربو
خدمات پس از فروش در حال توسعه
تعلیق عقب ساده
شما به تیگارد X35 چه امتیازی می دهید؟
5 از 3 رای

نظر شما چیست؟

سایر نظرات

  • م-ساعی | ۲۵ مهر ۱۴۰۳

    خواستم بگم دوستانی که ماشین رو برای مصرف داخل شهر می‌خرن مطمئن باشن که انتخاب خوبی کردن.فقط ای کاش چند تا آپشن اضافی هم روش بود که کلا از هر لحاظ کامل‌ تر بشه

  • رحیمی | ۲۷ مهر ۱۴۰۳

    من مدتیه که دارمش تا الان عالی بوده هم مصرفش مناسبه هم صدای موتور خیلی کم به داخل کابین میاد

  • ناشناسم | ۲۹ مهر ۱۴۰۳

    راهنمایی کنید اینو بخرم یا ایکس ۲۲ یا جک اس ۳

    • ناشناس | ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

      درود من مدتی است که این ماشین را دارم واقعاً قابل مقایسه با ایکس ۲۲و ایکس۳۳،و جک اس۳نیست.متشین کم صدا ،پر شتاب و با قدرت و تقریباً کم مصرف است

  • محمد رضا | ۳ آبان ۱۴۰۳

    سلام کسی میدونه تو تهران چند تا نمایندگی داره

  • ناشناس | ۷ دی ۱۴۰۴

    سلام عالی

  • ناشناس | ۷ دی ۱۴۰۴

    سلام عالی کشاورز هستم دربیابان استفاده میکنم پر شتاب وکم مصرف

  • محسن | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    تیگارد ایکس ۳۵ ماشین خوبیه ۱۰ ماهه دارمش به غیر از آپشن کم، مشکلی نداره دیگه و توی تهران خدمات پس از فروش خوبی داره شاید شهرستان خیلی خوب نباشه نمیدونم. موتور خوبی داره، گیربکس اذیت نمیکنه و طراحی بروزی داره و جدیده داخلش و خوشگله.